Tom Cruise: Našel novo punco

Hollywoodskega zvezdnika so videli v nekem nočnem klubu, kjer je strastno plesal z zapeljivo 26-letnico.  (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Nova
14. 1. 2013

Odkar se je ločil od stanovske kolegice Katie Holmes, igralcu Tomu Cruiseu mediji skoraj ves čas pripisujejo razne ženske. Po novem je v središču pozornosti 26-letna Cynthia Jorge, menedžerka nekega nočnega kluba.

Po pisanju revije In Touch so hollywoodskega zvezdnika namreč videli med strastnim plesom z njo. »Niti za trenutek se nista ločila. Tom je bil povsem prevzet, skoraj začaran,« je pojasnil neimenovani vir.

Seveda so se prvi komentarji domnevnega novopečenega parčka nanašali predvsem na starostno razliko, ki vlada med njima. Tom je namreč star 50 let in je torej skoraj enkrat starejši od lepe menedžerke. Seveda pa to – še posebej v hollywoodskem svetu – ni nujno ovira. V filmski industriji je kar nekaj stabilnih razmerij, v katerih je moški znatno starejši od ženske.

Eden najbolj znanih parčkov med njimi sestavljata 68-letni Michael Douglas in 43-letna Catherine Zeta-Jones. Seveda bo le čas pokazal, ali bo tudi Toma doletela takšna sreča in ali bo mlada lepotička dejansko postala njegova nova srčna izbranka.