Tom Cruise: Ne zmeni se za hčerkico

Tom Cruise: Ne zmeni  se za hčerkico (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
27. 10. 2012

Od ločitve je minilo že pet mesecev, Tom Cruise pa še vedno živi v Londonu, kjer ga redno videvajo na mondenih krajih, ves ta čas pa se ni potrudil niti toliko, da bi videl svojo hčerkico Suri.

Kot pribito drži, da se Tom Cruise v glavnem mestu Anglije odlično zabava. Ko je snemal svoj najnovejši film, so ga stalno videvali v najboljših restavracijah in nočnih klubih. Vse lepo in prav, a minilo je že več kot deset tednov, odkar je po ločitvi od Katie Holmes nazadnje videl svojo ljubko hčerkico Suri!

Odvetnik ga brani
Igralčev odvetnik in dolgoletni tesni prijatelj Bert Fields je pojasnil, da Tom že močno pogreša svojo deklico in da jo namerava čim prej videti. "Tom je skrben oče," je izjavil Bert in dodal: "Suri je pomemben del njegovega življenja in vedno bo tako. Jasno, da jo bo kmalu videl. Toda zdaj je v Angliji, kjer je končal snemanje enega filma, drugega pa že pripravlja." Gospod Fields je še pojasnil, da se hollywoodski igralec in njegova hčerka po telefonu pogovarjata 'enkrat ali dvakrat na dan' in da je Tom izredno ponosen na to, da je Suri začela obiskovati prvi razred.

Pohajkuje po nočnih klubih in restavracijah
Dejstva pa ne dokazujejo ravno velike Tomove skrbnosti v vlogi očeta. Nazadnje je hčerko videl konec julija, ko jo je peljal v zabaviščni park Walt Disney World na Floridi. Odkar se je konec julija ločil od igralke Katie Holmes, Tom ves čas preživlja na drugem koncu sveta, v deževni Angliji, kjer je snemal znanstvenofantastično akcijo All You Need Is Kill, Katie pa si je medtem začela ustvarjati novo življenje v New Yorku. Tom si je srčne rane celil z aktivnim izpostavljanjem javnosti – med drugim so ga pred kratkim videli v eni od najboljših londonskih restavracij Scott's, kjer mu je v okviru popularnega večera lova na talente družbo delal Ridley Scott, eden od vodilnih hollywoodskih režiserjev. Rezultat tega druženja je bila fotografija, ki je takoj zaokrožila v medijih. Le teden dni pred tem pa so ga opazili v znanem nočnem klubu The Box v Sohu in takrat se je sprožila zgodbica o tem, da ga je transvestit našeškal po zadnjici. Še pred tem so ga videli v mondenem nočnem klubu Annabel's.

Zakaj je tako dolgo odsoten?
Odkar je nazadnje videla očka, je v Surijinem življenju veliko novega. Najpomembnejše je prav gotovo to, da je začela obiskovati prvi razred najnovejše zasebne osnovne šole na Manhattnu, ki se imenuje Avenues in katere letna šolnina znaša 40 tisoč dolarjev. Njena mamica Katie je najela stanovanje v priljubljeni četrti Chelsea, vsi skupaj pa se sprašujejo, zakaj je Tom tako dolgo odsoten. "Tom je multimilijonar, polet od Londona do New Yorka pa traja le šest ur in pol. Zakaj se ne vkrca na zasebno letalo in jo obišče ob koncu tedna?" se povsem upravičeno sprašuje oseba iz Tomovega kroga prijateljev.

Tom in Katie sta že zdavnaj izrazila mnenje, da je ločitev 'najboljša rešitev' za malo Suri, ločitveni postopek pa je bil končan v le 11 dneh. Čeprav sta v zakonske vode zaplavala po podpisu predporočne pogodbe, ki striktno določa delitev ameriških zelencev v primeru ločitve, so številni prepričani, da je Katie vendarle obdržala nakit, vreden več milijonov dolarjev. Ti denarci ji seveda omogočajo lagodno življenje, še vedno pa je v primerjavi s Tomom, čigar premoženje ocenjujejo na vrtoglavih 250 milijonov dolarjev, revna kot cerkvena miš.