Tom Cruise: Scientologi za njegov zlom gležnja krivijo bivši ženi

Tom Cruise: Scientologi za njegov zlom gležnja krivijo bivši ženi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
4. 9. 2017

Pred kratkim si je igralec Tom Cruise na snemanju šestega dela filma Misija nemogoče zlomil gleženj. Scientologi za to krivijo njegovi nekdanji soprogi Katie Holmes in Nicole Kidman.

Igralec Tom Cruise je znan po tem, da praviloma vse nevarne scene v filmih odigra sam, brez pomoči kaskaderjev. Tako je bilo tudi, ko je hotel skočiti s strehe na streho, a je pri tem tako nesrečno doskočil, da si je zlomil gleženj. Snemanje so zato do nadaljnjega zaustavili, saj poškodba ni tako nedolžna, kot bi si mislili.

Zdaj pa so se oglasili scientologi, saj je Tom goreč zagovornik scientološke cerkve, in za nesrečo okrivili njegovi dve nekdanji soprogi, Nicole Kidman in Katie Holmes. Vodje cerkve so namreč prepričane, da ima Tom v svojem življenju okoli sebe ljudi, ki mu samo škodujejo. Po dogmah te cerkve naj bi namreč posameznik doživel nesreče oziroma zbolel prav zaradi neke osebe, ki slabo vpliva nanj.

In prav zaradi tega bo zdaj Tom moral na svetovanje v cerkev, da bi skupaj odkrili, kdo je tisti, ki je povzročitelj vseh njegovih tegob. Seveda po navadi krivca najdejo med tistimi, ki niso pripadni cerkvi ali pa so ji nekoč bili in so potem iz cerkve izstopili. In prav Nicole Kidman (50) ter Katie Holmes (38) sta nekoč bili zagovornici scientologije, pozneje pa sta se tej veri odpovedali. Eden večjih težav pa bi lahko bila hčerka Suri (11), ki s svojo mamo Katie živi v New Yorku in ki jo igralec bojda ni videl že cela tri leta. V akcijo je stopil sam vodja cerkve in Tomov dobri prijatelj David Miscavigia, s katerim se bo igralec tudi posvetoval.

Sandra Bratuša