Po tem, ko si je pomladil obraz, se je Tom Cruise odločil za drugačno pričesko - in barvo las

24. 11. 2023
Deli
Tom Cruise s hčerko nima stikov. (foto: Foto: Profimedia Profimedia)
Foto: Profimedia Profimedia

Vajeni smo ga kot temnolasca, a zdaj je tega očitno (vsaj za nekaj časa) konec.

Po tem, ko so se oboževalci že sprijaznili z dejstvom, da 61-letni Tom Cruise za ohranitev mladostnega videza obišče tudi lepotne kirurge, jih je presenetil z novo pričesko. Čeprav sam zanika plastične operacije, je očitno, da je malce "pomladil" svoj obraz, saj je videti skorajda bolje kot v mladih letih.

Zdaj pa je presenetil s spremembo pričeske! Številni gledalci so ga bili vajeni videti s kratkimi, gostimi in temnimi lasmi, a tega je vsaj zaenkrat konec. V javnosti se je pojavil z daljšimi lasmi - pa tudi z drugačno barvo las. Igralec je z zasebnim letalom prispel s Floride v London, in preden je sedel v helikopter in se odpravil na lokacijo, kjer snemajo osmo nadaljevanje Misije nemogoče, so ga v objektiv ujeli paparaci in razkrili njegov nov imidž.

Zdaj so njegovi lasje precej daljši in malce skuštrani, očitna razlika pa so svetli prameni, za katere se zdi, da jih je posvetlilo sonce. Če primerjamo te slike s tistimi, ki so nastale v zadnjih mesecih, je jasno, da si je igralec posvetlil lase. Na družbenem omrežju X se je razvila živahna debata - uporabniki se niso mogli odločiti, ali jim je ta sprememba všeč ali ne.

Cameron Diaz nekoč ena od najlepših igralk, takole pa je videti pri 51 letih

Verjetno pa se bo prav kmalu moral posloviti od take pričeske, saj bo zaradi snemanja filma in še ene preobrazbe v agenta Ethana Hawka moral imeti kratko postrižene lase. Morda pa se bo - ko bo snemanja konec - spet vrnil k skuštrani in daljši pričeski. Vsekakor pa drži dejstvo, da je videti precej mlajše od svojih dejanskih let, se vam ne zdi?

BONUS VIDEO: Tomo Križnar in Igor Drnovšek: "Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"