Tom Hanks: Tretjič je postal dedek

Tom Hanks: Tretjič je postal dedek (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
19. 12. 2016

Simpatični igralec Tom Hanks ima dober razlog za veselje, saj je spet postal dedek. Njegov sin Chet, ki je imel v preteklosti težave z odvisnostmi, mu je 'podaril' že tretjo vnukinjo.

V sloviti družini Hanks so se razveselili naraščaja, a so svojo srečo dolgo skrivali. Igralec, komik in filmski ustvarjalec Tom Hanks, ki je julija dopolnil okroglih 60 let, in njegova žena, prav tako 60-letna igralka, pevka, producentka in aktivistka Rita Wilson, sta po poročanju ameriške revije InTouch namreč že aprila tretjič postala stara starša. Veselo novico je na Instagramu potrdil tudi novopečeni očka, Tomov in Ritin 26-letni sin Chester Marlon 'Chet' Hanks.

"Danes bi rad nekaj delil z vami, saj se bo tako in tako kmalu znašlo v medijih," je Chet v videu, objavljenem na omenjenem družabnem omrežju, sporočil svojim sledilcem in nadaljeval: "Imam hčerko. Ona je najboljše, kar se mi je kdaj zgodilo. Ona je razlog, da sem povsem spremenil svoje življenje. Streznil sem se. Zdaj sem že več kot leto in pol trezen."

Po poročanju omenjene revije je mama deklice mlada dama po imenu Tiffany, s katero si je Chet, ki je kot študent odigral manjšo vlogo v akcijski pustolovščini Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje, leta 2011 pa je izdal raperski singel, pod vplivom mamil privoščil seks za eno noč. In prav z odvisnostjo od mamil ter alkohola je mladenič, ki je kar nekaj let veljal za težavnega sina, v preteklosti vedno znova polnil strani tabloidov.

Srečna babica in dedek

Zakaj je svet za veselo novico izvedel šele osem mesecev po rojstvu deklice, je Chet prav tako razložil v videu: "Na Instagramu je ne objavljam, ker mi je njena zasebna sfera sveta. Ona mi je sveta. Ona ni nekaj, kar bi kar tako objavljal. Ona je nekaj, kar ljubim, kar je spremenilo moje življenje."

Tom in Rita, ki sta srečno poročena že od leta 1988 in imata poleg Cheta še 20-letnega sina Trumana Theodorja, sta se prav tako močno razveselila rojstva vnukinje. "Tom je imel kar nekaj let številne težave s Chetom, in sicer zaradi njegove odvisnosti od mamil in alkohola, ta dojenček pa je vse spremenil," je za omenjeno revijo povedal dobro obveščeni vir in dodal, da uspešni igralec svojega sina, ki živi v Santa Monici in dela kot svetovalec na področju mamil, podpira v vseh smislih, tudi finančnem.

Za Toma, ki ima iz prvega zakona z igralko Samantho Lewes še dva otroka, 39-letnega Colina Hanksa in 34-letno Elizabeth Hanks, je to že tretja vnukinja. Njegov najstarejši otrok Colin je namreč oče petletne Olivie Jane in triletne Charlotte Bryant.