Tom Kaulitz in Heidi Klum sta velik korak storila kar na skrivaj

Heidi pravi, da javnemu mnenju ne pusti seči do srca, saj ji to povzroča samo dodatne gube. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
4. 8. 2019

Se še spomnite mladinske glasbene zasedbe Tokio Hotel? Njen član, danes 29-letni Tom Kaulitz, je drugič obljubil večno zvestobo. Tokrat po zgolj dveh mesecih zaroke, in sicer Heidi Klum, 45-letnemu super modelu.

Ameriški tabloidi so presenečeni, saj je bila poroka še do pred nekaj dnevi skrivnost, ki je v javnost pricurljala zgolj po spletu naključij. Javno dostopni podatki kažejo, da sta uradno poročno listino v Kaliforniji podpisala že februarja letos. Njuna ljubezenska zgodba se je sicer začela pisati v začetku prejšnjega leta, ko je bila mama štirih otok opažena v romantičnem objemu nemškega rokerja na prizorišču snemanja šova America's got talent.

Že na začetku zveze sta oba dejala, da je njuna ljubezen plod razumevanja na podlagi iste narodnosti. »Zadnje čase pa je več govora o moji starosti kot o mojem delu. Ko me primerjajo z mlajšim fantom, je to edinkrat, ko sploh pomislim na svoja leta,« je razburjena Heidi.

Nova Story že v prodaji

Story