Tony priznal, da je šel na liposukcijo

Vir: Lea
13. 6. 2013

15. junija boste na koncertu v Ljubljani Tonya Cetinskega prvič videli v novi podobi, saj je, kot pravi sam, prišel iz majice XXL na L, kar je med drugim tudi posledica nedavno prestanega lepotnega posega, o kateri pevec brez težav govori.

"Res sem imel liposukcijo. Vedno sem bil bolj suhe postave in nikoli nisem imel težav s telesno težo, zadnjih nekaj let pa so mi odvečni kilogrami povzročili precej nevšečnosti in slabe volje. K sreči sicer ne toliko zdravstveno, kot vizualno, a odvečni kilogrami so odvečni kilogrami in proti temu je bilo treba nekaj ukreniti.

S spremembami prehrane in drugih stvari sem težo sicer začel zmanjševati, vendar pa rezultati, predvsem okoli pasu, niso bili zadostni in dovolj hitri. Bolj zdravega načina življenja in prehranjevanja se držim tudi naprej, a sem se tokrat odločil tudi za omenjeno lasersko korekcijo. Ker so se bolečine omilile in postopoma izginile, se vsekakor počutim bolje, zato sem z doseženim zadovoljen. Ker pa so mi pustile tudi spomin na boleče pooperativno okrevanje, so mi dale tudi misliti.

Še bolj so me spodbudile k naravnemu načinu pridobivanja in vzdrževanja dobre telesne pripravljenosti in na tem področju v prihodnosti nameravam še veliko postoriti. Ne bo lahko, a kar je treba, je treba. Logično in neizogibno je, da se pozna, če rad ješ, veliko potuješ, številne noči prebediš na nastopih in podobno, ob tem pa nimaš več 20 let. Zato bo treba pljuniti v roke. Nehal sem tudi kaditi, ampak sem začel znova," je povedal Tony.

Bi se s Tonyjem družili v živo?

Ob tokratnem dogodku bo Tony dvema srečnežema podaril vstopnici za glasbeni spektakel v Poletnem avditoriju Gospodarskega razstavišča, ki bo v soboto 15.6.2013. Če pravilno odgovorite na vprašanje, ki ga je zastavil Toni, pa vas čaka še presenečenje.

Nagrajenki/ca bosta v živo spoznala pevca, saj vstopnici zagotavljata tudi takoimenovani meet&greet s hrvaškim zvezdnikom. Nagradno vprašanje, ki ga je postavil Tony se glasi:

Tudi jaz imam svojega najljubšega glasbenega izvajalca (oziroma skupino). Sem njihov največji fan. Uganete, o kom govorim?

Pravilni odgovor skupaj s svojimi podatki (najkasneje do jutri) pošljite na elektronski naslov govori.se@adriamedia.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri