Tony Cetinski prodaja vilo v Istri

Tony Cetinski (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
25. 3. 2019

Hrvaški glasbenik Tony Cetinski se je odločil prodati hišo, ki jo je podedoval pred časom in ki ga je iz Zagreba zvabila v prečudovito Istro. 

Pred slabima dvema letoma se je namreč Tony vselil v čudovito domovanje v Radetićih, v neposredni bližini Motovuna in Grožnjana, ki je po besedah nepremičninske agencije kot nalašč za mirno družinsko življenje. Očitno pa si je Tony zaželel nekaj drugega, po besedah hrvaških medijev namreč išče manjše domovanje v bližini Rovinja. “Ta nepremičnina je dedkova, z leti pa smo jo malo prenovili. Moja družina se strinja s tem, da jo prodam. Ne potrebujem toliko prostora, iščem manjšo hišico v Rovinju,” je za hrvaški Story povedal Tony.

Nalogo prodaje nepremičnine je zaupal nepremičninski agenciji Eurovilla, najdete pa jo lahko na njihovi spletni strani. Tam smo zasledili tudi opis domovanja. Posestvo meri 1136 kvadratnih metrov, sama vila pa jih ima 226. V njej so kar štiri spalnice, prav toliko kopalnic, kuhinja in velika dnevna soba s kaminom. Poleg tega bo novi lastnik lahko užival tudi v zunanjem bazenu in džakuziju.

“Narava in zdrava domača hrana sta v današnjem času razkošje. Počutim se privilegirano živeti v osrčju Istre,” je ob selitvi na istrski konec za naš časopis povedal Tony, kot pa smo zasledili na spletni strani, je pripravljen vilo zamenjati tudi za stanovanje ali vilo v Opatiji. Vrednost nepremičnine je sicer ocenjena na 1.250.000 evrov. 

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: Nepremičnine Eurovilla, Igor Zaplatil