Tony Cetinski se je znova sprehodil do oltarja

Tony Cetinski (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
22. 1. 2014

Priljubljeni hrvaški glasbenik Tony Cetinski je, kot kaže, velik romantik. Tudi nepoboljšljivi, kot bi lahko rekli. Očitno še vedno močno verjame v ljubezen, kar pravzaprav sploh ni nič napačnega. Navsezadnje, le kakšen bi bil svet brez nje?

Očitno je ljubezen z Dubravko Dujak zares prava, saj jo je pop zvezdnik pred nedavnim zasnubil in zaprosil za roko. Pevec, ki ima za seboj že dva zakona, nad uradno uzakonjeno zvezo še ni obupal. Prav nasprotno! Svojo bodočo, tretjo ženo je namreč za roko zaprosil po samo šestih mesecih poznanstva in ljubezni.

Par se je spoznal na praznovanju rojstnega dne nevestinega dobrega prijatelja Davorja Grgina, predstavnika za stike z javnostjo agencije Priredba. Očitno je preskočila zares močna iskra, saj sta od tedaj nerazdružljiva. Kot je slišati, se je Tony tudi zaradi sveže ljubezni spet intenzivneje posvetil telovadbi in utežem.

Energijo in kondicijo potrebuje tudi za nastope, poleg tega pa je v starostnem obdobju, ki je za številne moške v marsičem prelomno. Pri tem je zanimivo, da ne trenira pod nadzorom bodoče soproge, ki se sicer ukvarja s tem delom.

Dubravko je zaprosil kar prek medijev!

Pop romantik je poleg tega hitro poskrbel tudi za nenavadno snubitev. Pri tem je bil tudi nadvse izviren, saj je menda prvi, ki se je na Hrvaškem odločil za kaj takšnega. Bodočo gospo Cetinski je namreč zaprosil kar prek medijev! Svoj ljubezenski snubitveni izliv je v obliki pisma poslal na hrvaško izdajo revije Story in prosil uredništvo, da mu izpolni željo ter pomaga pri snubitvi. Tako je bodoča Tonyjeva soproga prva, ki je na Hrvaškem doživela snubitev z naslovnice časopisa! Poleg naslovnice se je zaljubljeni pevec tudi v intervjuju razgovoril o tem, s čim ga je Dubravka osvojila, ali si želi otrok, zakaj je prepričan, da mu bo tretji zakon prinesel večno srečo, in podobno.

Usodni da sta dahnila v Las Vegasu, na romantični poroki pa sta bila prisotna tudi dvojnika Elvisa Presleyja in Marilyn Monroe. Za 29-letno Dubravko je to prvi zakon, za 44-letnega Tonyja pa že tretji.

Paru seveda čestitke in vse dobro na skupni poti!

Priporočamo