Tony Cetinski: Toše Proeski in Oliver Dragojević se bosta znova srečala in skupaj zapela

Tony Cetinski: Toše Proeski in Oliver Dragojević se bosta znova srečala in skupaj zapela (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
3. 8. 2018

Številni hrvaški glasbeniki še vedno ne morejo verjeti, da glasbenega velikana Oliverja Dragojevića ni več med njimi, eden takšnih je tudi pevec Tony Cetinski.

Hrvaška se je v sredo poslovila od glasbenega velikana Oliverja Dragojevića in številni znani hrvaški glasbeniki obujajo spomine na skupne čase, ki so jih preživeli z njim, med njimi pa je tudi pevec Tony Cetinski. Tony se je ob Oliverjevi smrti spomnil na svojega dobrega prijatelja in glasbenega kolega Tošeta Proeskega.

"Težko je, a vem, da se bosta znova srečala in skupaj zapela. Vem moj brat, vem kapetan, rad vaju imam," je napisal Tony in dodal posnetek na katerem je Toše izvedel Oliverjev velik hit Magdalena.

Oliver je pokojnega makedonskega pevca izjemno spoštoval, z njim pa je nameraval posneti celo duet. "Kaj naj vem rečem, poznal sem ga in vem, da si je želel, da bi z menoj posnel duet. Nič sicer ni bilo dogovorjeno, a jaz bi zagotovo želel sodelovati z njim. Spomnim se, da smo bili nekoč na skupni večerji in opazil sem, da je bil celoten večer precej tih in sem ga vprašal, kako to, da je cel več tako zelo spoštljiv in Toše mi je odgovoril "enostavno sem takšen"," je Oliver dejal leta 2007, ko je Toše doživel prometno nesrečo.