Tony Cetinski: Zaprosila ga je petletnica

Vir: Lea
2. 6. 2013

Priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski je gostoval v jutranji oddaji radia Antena Zagreb, v kateri se je z njim pogovarjal radijski voditelj in pevec Saša Lozar in v kateri ga je zaprosila mala Lea, nečakinja radijske voditeljice Ivane Mišerić.

"S strumnimi koraki v vseh pogledih čedalje bolj nazadujemo."

S temi besedami je Tony Cetinski odgovoril na vprašanje Saše Lozarja o temi, ki je pri naših južnih sosedih trenutno zelo aktualna. Gre za vprašanje, ali bi morali v ustavo Republike Hrvaške vpisati odredbo o zakonu kot o skupnosti izključno moškega in ženske.

"Moje mnenje je bližje tistemu, da je pomembna svoboda in da lahko vsak izbere, kar hoče, a nisem niti za to, da bi moral otrokom pojasnjevati, ko bi se dva moška na cesti držala za roke," je dejal Tony.

Ob tej priložnosti se je pošalil na svoj račun, češ da ni kompetentna oseba za zgodbe o zakonu, ker se je že dvakrat ločil. Radijska ekipa pa mu je na to temo pripravila tudi sladko presenečenje. Doživel je namreč pravo pravcato snubitev!

Svojo željo, da bi – ko bo odrasla – postala njegova soproga, mu je namreč priznala nečakinja radijske voditeljice Ivane Mišerić, komaj petletna Lea. "Če bom še živ, ko boš ti odrasla, se bom odzval! Tega nisem še nikoli doživel. Vsa čast ti," je pevec navdušeno odgovoril svoji mali oboževalki.

Sicer pa je hrvaški zvezdnik na radio Antena Zagreb prišel predstavit svoj najnovejši singel Jednom u životu, ki je že pred uradno promocijo postal velik hit. Ob tej priložnosti je izjavil, da ni človek za naslovnice, da ni ponosen nanje in da noče biti na njih, mimogrede pa je še enkrat dokazal, da je tisto, kar najbolje počne, dejansko izvrstna glasba. Saša mu je namreč pripravil test poznavanja lastnih pesmi, ki ga je Tony prestal z odliko.

V 'Mikserju Antene Zagreb' je moral prepoznati štiri svoje pesmi in na podlagi ene same sekunde tona vsake pesmi je glasbenik vse 'zadel iz prve'. Če bi v tej neobičajni disciplini tekmoval s poslušalci, bi zmagal in osvojil 1000 kun, kar je dobrih 130 evrov. Zaradi tega je bil deležen samih pohval, seveda pa si je pridobil tudi še večjo naklonjenost male Lee.

Poslušalci so imeli med oddajo, v kateri je gostoval, skoraj enako zahtevno nalogo. Da bi osvojili letno vstopnico za vse njegove koncerte, so morali uganiti, koliko tehta priljubljeni pevec, ki je pred kratkim bil na operativnem posegu, s katerim se je znebil nekaj odvečnih kilogramov. Pravilni odgovor je 93 kilogramov. Tony je srečnežu, ki je povedal pravo številko, čestital za natančnost in ga razveselil z lepo nagrado.

Značke: Tony Cetinski

Priporočamo