Tori Spelling po petem porodu že skočila v kopalke

21. 6. 2018
Deli

Ameriška igralka Tori Spelling z družino uživa na počitnicah v Palm Springsu, kjer so jo paparaci ujeli ob hotelskem bazenu.

Tori Spelling in soprog Dean McDermotta sta marca lani dobila že petega otroka, Tori pa je novico takrat sporočila kar na Twitterju. "Navdušeni smo, da lahko povemo, da smo dobili novega člana družine McDermott. Prišel je Beau Dean McDermott," je napisala ponosna mamica, ki je petega otroka rodila s carskim rezom.

Številna družina sedaj uživa v Palm Springsu, kjer je Tori Spelling tudi prvič pokazala, kako je videti njena postava po petem porodu. Tori je vedno zelo pazila na svojo prehrano, tekom nosečnosti pa je skrbela, da se nikoli ne bi preveč zredila, saj ji je še kako jasno, da je vsak odvečni kilogram izjemno težko izgubiti.

Zakonca sta bila videti srečna in vse se zdi, da so težave v zakonu že davno pozabljene. Par je imel pred tremi leti manjšo krizo, Dean pa je odšel celo na zdravljenje odvisnosti od seksa. Soočala sta se tudi s finančno krizo, a videti je, da je zdaj vse v najlepšem redu in da so vsi problemi tega sveta zdaj pozabljeni.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu