Tori Spelling s to fotografijo v kopalkah razjezila oboževalce

22. 6. 2018
Deli

Ameriška igralka Tori Spelling trenutno z družino počitnikuje v Palm Springsu, kjer se je ob bazenu pojavila v kopalkah in močno razjezila svoje številne oboževalce.

Igralka je lani rodila petega otroka, po porodu pa se počasi vrača v staro formo. Trenutno uživa s svojo številno družino na počitnicah, na Instagramu pa se je pohvalila s fotografijo v kopalkah, a je ob tem dobila številne jezne komentarje svojih oboževalcev.

"Po petem porodu se moje telo ni tako zelo hitro vrnilo v formo, a sem vztrajala in redno telovadila in počasi so prišli tudi rezultati. Spet sem nazaj v enem kosu in končno mi ni treba več nositi hlač, ki bi prekrile višek kilogramov," je pojasnila Tori.

No, njeni oboževalci niso delili njenega mnenja, kaj hitro po objavi fotografije so jo obtožili, da je računalniško obdelala fotografije, našli so se celo takšni, ki so jo zmerjali z lažnivko, saj na plaži še vedno nosi hlače. Jezi jih predvsem to, da Tori preprosto ne objavi resničnih fotografij po svojem petem porodu, saj je videti odlično in nima česa skrivati.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec