Tragedija najlepših srbskih ljubimcev

Vir: Nova
22. 3. 2010

Postavni 22-letni maneken Filip Kapisoda je prejšnji torek najprej ustrelil v glavo svojo partnerico, 33-letno pevko Ksenijo Pajčin, nato pa še sebe.

Tako se je zaključila strastna ljubezenska zgodba, ki bi bila lahko navdih za veliko uspešnico. Ksenija je na srbski sceni že od sredine 90. let, poznana je bolj po zaslugi svojega atraktivnega videza kot skladb.

S Filipom sta se spoznala poleti 2008 in kmalu začela strastno romanco, ki se je prekinila, ko je šel lani Filip v hišo Big Brother. Po večmesečnem premoru pa sta se spet zapletla na promociji albuma Marije Šerifović, vendar je bila zadnje mesece njuna romanca zelo divja.

Poleg prometne nesreče, v kateri sta komaj ostala živa, je idilo kvarila tudi Filipova huda ljubosumnost, zaradi katere naj bi ga Ksenija tudi želela zapustiti. Prav to naj bi bil razlog, da je Filip vzel v roke pištolo, čeprav nekateri sumijo celo na to, da je bila Ksenija noseča in da je – brez Filipove vednosti – naredila splav, kar naj bi strastnega ljubimca spravilo ob pamet.