Travis Scott še vedno ljubi Kylie Jenner, vendar si ne želi biti le z njo

Travis Scott še vedno ljubi Kylie Jenner, vendar si ne želi biti le z njo (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2019

Kylie Jenner in Travis Scott sta se razšla oktobra, vse od takrat pa ostajata na različnih naslovih.

Njun razhod je presenetil številne oboževalce, kljub dejstvu, da sta ostala v dobrih odnosih. Vendar naj bi Travis še vedno nekaj čutil do Kylie. Njegov prijatelj je povedal, da je Travis mnenja, da se je njuno razmerje razvijalo prehitro. "Ljubi jo, vendar želi živeti svoje življenje, potovati ter biti z drugimi ljudmi in ne vedno skrbeti, da se mora vrniti k družini."

Kylie in Travis še vedno skupaj vzgajata hčerko. Ko je Kylie potrdila govorice o njunem razhodu je na twitterju zapisala, da se s Travisom še vedno dobro razumeta in da je njuna hči sedaj njuna prioriteta, tako kot njuno prijateljstvo. Različni viri trdijo, da naj bi se Kylie sedaj začela videvati z reparjem Drakom, ki naj bi bil že nekaj časa zagledan vanjo.

Kylie in Drake sta že dolgo prijatelja in med njima je bila vedno neka iskrica, vendar je njuna situacija zapletena, tako kot je zapletena tudi situacija med Kylie in Travisom. Vse skupaj je kot kaže zelo zapleteno.

Preberite še: Božično darilo, ki me je stalo malo bogastvo (noro smešno zgodbo, ki se je zgodila znanemu Slovencu) ALI Je tudi v Sloveniji prišel čas za uvedbo šolskih uniform v vseh šolah?

Priporočamo