Tri zvezde, tri različne ljubezenske zgodbe

Tri zvezde, tri različne ljubezenske zgodbe (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
22. 3. 2017

Prejšnji teden smo izvedeli, da je v ljubezenskih življenjih kar treh slavnih lepotičk prišlo do pomembnih prelomnic. Kourtney Kardashian se je s svojim bivšim začela bojevati za skrbništvo nad otroki, Jennifer Lopez se je zaljubila v športnika, Adriana Lima pa je spet na trgu.

Še pred kratkim je bila javnost zaposlena z ugibanjem, ali je Kourtney Kardashian res četrtič noseča, zdaj pa je v ospredju neka povsem druga tema, ki še zdaleč ni tako lepa.

Resničnostna zvezdnica in model se je namreč zapletla v ločitveno bitko s Scottom Disickom, očetom svojih treh otrok. Spor med zvezdnikoma, ki očitno ne moreta shajati drug z drugim, drug brez drugega pa tudi ne, se je razvnel zato, ker je Kourtney dokončno prekipelo. Scott po njenem mnenju namreč preveč žurira in je prepogosto vinjen, zato bi se rada dokopala do polnega skrbništva nad sedemletnim Masonom Dashem, štiriletno Penelope Scotland in dveletnim Reignom Astonom.

"Kourtney in Scott sta si v lase skočila po tem, ko mu je rekla, da zahteva polno skrbništvo. Odvrnil ji je, da tega nikoli ne bo dopustil," je za spletno stran Radar Online povedal dobro obveščeni vir. Po vsem tem se žal zdi, da se Kourtney in Scott, ki sta se zaljubila leta 2006, ne bosta izognila umazani bitki za skrbništvo, še posebno zato, ker nihče od njiju ni pripravljen niti malo popustiti. "Če bo treba, se bo Scott s Kourtney bojeval vse do bridkega konca, saj nikakor noče, da bi ji uspelo uresničiti namero. Nikakor se mu ne zdi, da bi bili njegovi otroci pri njem v nevarnosti. Rekel ji je, naj se pobere!" je še razkril vir.

Zaljubljena v igralca bejzbola

Precej pestro je tudi dogajanje v ljubezenskem življenju Jennifer Lopez, a na srečo v bolj pozitivnem smislu. Glasbenica, igralka in še marsikaj drugega je uradno samska od avgusta lani, ko se je razšla s plesalcem, koreografom in igralcem Casperjem Smartom, ki ga je z vmesno prekinitvijo ljubila od leta 2011.

Po koncu ljubezenske zgodbe s Casperjem so ji mediji pripisovali romanco s plesalcem in koreografom Maksimom Chmerkovskiyjem ter razmerje z raperjem in igralcem Drakom, ki pa ga je 47-letnica zanikala. Po najnovejših poročanjih številnih ameriških medijev pa naj bi že nekaj mesecev ljubila nekdanjega bejzbolskega zvezdnika Alexa Rodrigueza.

Vir, ki je želel ostati anonimen, je razkril, da si je 41-letni Alex, znan tudi pod vzdevkom A-Rod, v živo ogledal Jenniferine zadnje nastope v Las Vegasu. Zvezdnika naj bi se v zaodrju vedla kot do ušes zaljubljeni parček, naklonjenosti, ki naj bi jo čutila drug do drugega, pa menda nista skrivala niti pred sorodniki in prijatelji. Še en indic, da sta zaljubljena, naj bi bilo dejstvo, da je Jennifer pred kratkim 'všečkala' Alexovo fotografijo na Instagramu. "Spoznal je že njeno družino. Jennifer je všeč to, da je oče, hkrati pa se zaveda, da je tudi ženskar, zato je bila na začetku še previdna, zdaj pa se je sprostila. Jennifer je samska in rada hodi na zmenke," je vir za revijo People opisal domnevno razmerje med Jennifer in Alexom, ki je avgusta lani končal profesionalno kariero, zdaj pa je na ameriški televizijski postaji Fox dejaven kot bejzbolski analitik.

Poleg tega je s svojim nekdanjim moštvom New York Yankees podpisal pogodbo, s katero se je zavezal, da bo opravljal naloge svetovalca in trenerja mladih. Kaj pa zasebno življenje? Iz zakona s psihologinjo Cynthio Scurtis ima dve hčerki, 12-letno Natasho in osemletno Ello. Po ločitvi leta 2008 je med drugim ljubil hollywoodski zvezdnici Kate Hudson in Cameron Diaz, povezovali pa so ga tudi z Demi Moore.

Konec po sedmih mesecih

Medtem je novica, da je Jennifer Lopez sveže zaljubljena, razžalostila moški svet, pa ga je novica, da je Adriana Lima samska, prav gotovo razveselila. Brazilska manekenka in igralka se je oskarjevske zabave, ki jo je organizirala revija Vanity Fair, udeležila sama, pred kratkim pa je postalo jasno, zakaj. Po poročanju televizijskega programa E! News se je 35-letna lepotička že pred podelitvijo oskarjev 26. februarja razšla z igralcem ameriškega nogometa Julianom Edelmanom, za katerega je še na začetku februarja navijala na Super Bowlu.

Lepotička in postavni športnik sta se po komaj sedmih mesecih razmerja menda razšla zaradi svojih nabito polnih delovnih urnikov, ki jima preprosto nista dopuščala dovolj časa za ljubezen in preživljanje časa v dvoje. Neki dobro obveščeni vir je pojasnil, da se bo Adriana odslej osredotočala predvsem na svojo kariero in hčerkici, sedemletno Valentino in štiriletno Sienno. Deklici je povila v zakonu z nekdanjim srbskim košarkarjem Markom Jarićem, ki je po dobrih petih letih razpadel maja 2014.