Trije vroči kraljevi trači

Princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
2. 10. 2013

Princ Harry bo obiskal Avstralijo, Princesa Beatrix si je zlomila ličnico, Lepa Zara Phillips pa je s svojim nosečniškim trebuščkom prišla na gala ples Boodles Boxing Ball.

Britanski princ Harry bo naslednji mesec odpotoval v Avstralijo. Ne bo šel na počitnice, temveč se bo udeležil dogodkov ob stoletnici Avstralske kraljeve mornarice.

"Prince Harry je leta 2003 Avstralijo obiskal zasebno, zdaj pa je to njegov prvi uradni obisk v tej državi," je dejal premier Tony Abbott. Avstralci so zelo navdušeni nad kraljevo družino in tako bo Harry deležen vseh časti.

Princesa Beatrix, nekdanja nizozemska kraljica, je doživela manjšo nezgodo. Ker je nerodno padla, si je zlomila ličnico, zato je morala na operacijo, so sporočili iz kraljeve palače.

Beatrix je pred kratkim pokopala svojega drugega sina, ki je imel nesrečo na smučanju, ko ga je zasul plaz. Sama pravi, da še ne more dojeti, da ga ni, in je velikokrat zaradi žalosti raztresena.

Lepa Zara Phillips, najljubša vnukinja kraljice Elizabete II., je s svojim nosečniškim trebuščkom prišla na gala ples Boodles Boxing Ball, spremljal pa jo je njen soprog, ragbist Mike Tindall.

Par pričakuje svojega prvega otroka in se naraščaja zelo veseli. Zara se je pojavila v elegantni obleki s podpisom Seraphine, ki je tudi najljubša kreatorka Kate Middleton.

Trenutno Zara ne more več tekmovati s konji, pravi pa, da komaj čaka, da se bo lahko ponovno posvetila svojemu najljubšemu športu. Želi pa si tudi nastopiti na naslednjih olimpijskih igrah.