Trije vroči trači za filmoljube

Nov igralski parček? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
9. 1. 2014

Preberite, kaj je sprožilo govorice, da sta Charlize Theron in Seana Penn par, kako nenavadno se na snemanju vede igralec Kevin Costner, in zakaj se Meryl Streep nikakor ne more sprijazniti z ločitvijo svoje hčerke.

Charlize Theron je novoletne praznike preživela v vili Seana Penna na Havajih, kar je ponovno sprožilo govorice, da sta igralca v zvezi. Charlize in Sean sta prijatelja že dolga leta, o njunem romantičnem odnosu pa se je začelo govoriti že leta 2010, ko so ju videli na romantični večerji. Pred kratkim sta skupaj prišla na zabavo Setha MacFarlana, skupni dopust na Havajih pa je le še okrepil šušljanja o njuni zvezi.

Kevin Costner

Kevin Costner trenutno snema dramo McFarland, v kateri igra atletskega trenerja. Čeprav ni niti producent niti režiser filma, se na snemanju vede kot šef. Ker je med člani igralske zasedbe najbolj slaven, se producenti bojijo, da bo odšel, če ga ne bodo ubogali. Med drugim jim je ukazal, naj odpustijo tonskega tehnika, ker se je zasmejal, medtem ko je imel veliki Kevin govor v neki sceni.

Mamie Gummer

Igralka Mamie Gummer, hčerka trikratne oskarjevke Meryl Streep, se je po slabih dveh letih zakona marca lani razšla s soprogom, kolegom Benom Walkerjem, in napovedala ločitev. Meryl pa se z njeno ločitvijo nikakor ne more sprijazniti.

"Povsem je na tleh. Pričakovala je, da bo kmalu dobila vnuke, potem pa ji je hčerka povedala, da gresta narazen. Toda Meryl še ni obupala nad njunim zakonom," pravi zvezdničin prijatelj in dodaja, da ju igralka neprestano nagovarja, naj ponovno poskušata, in ju vabi na družinska srečanja.