Trije vroči trači za filmoljube

23. 10. 2013 | Vir: Lea
Deli
Clint Eastwood (foto: Profimedia)
Profimedia

Preberite, zakaj se mora Dakota Johnson naučiti bičati, kako se proti ločitvi bori žena Clinta Eastwooda in zakaj je Amber Heard, dekle Johnnyja Deppa, na londonskih ulicah prekinila snemanje.

Amber Heard je sredi snemanja neke scene začela vpiti

Mimoidoči, ki so na londonskih ulicah opazovali snemanje trilerja London Fields, so dekoncentrirali igralko Amber Heard, dekle Johnnyja Deppa, zato je prekinila snemanje. Sredi snemanja neke scene je začela vpiti, da ne more opravljati svojega posla, zato je filmska ekipa dvignila velik zaslon, da je nihče več ne bi motil.

Žena Clinta Eastwooda se proti ločitvi bojuje s kristali

Odkar smo izvedeli, da se Clint Eastwood ločuje od soproge Dine, se v medijih sem ter tja pojavi novica, da se nekdanja novinarka še ni predala v bitki za njegovo srce. Pred kratkim je kupila kristale, ki naj bi prostoru pomagali, da se znebi slabih vibracij in energije. Seveda jih bo namestila v hiši, ki si jo je v srečnih časih delila z igralcem.

Dakota Johnson se mora naučiti bičati

Dakota Johnson bo v filmski verziji knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive upodobila Anastasio Steele. Vloge se veseli, ker obožuje sadomazohistični seks, v katerem uživa glavna junakinja romana. Pravi, da upa, da se bo naučila uporabljati bič, da bo lahko kaznovala tudi svojega fanta, igralca Jordana Mastersona, če jo bo prizadel.