Triki princese Diane, s pomočjo katerih je bila vedno videti brezhibno

Triki princese Diane, s pomočjo katerih je bila vedno videti brezhibno (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2020

Vsaka ženska ima nekaj svojih beauty trikov, po njih pa slovijo tudi nekatere slavne dame.

Nobena izjema ni niti princesa Diana, pokojna mama princa Williama in Harryja, ki je s svojo eleganco pustila izjemen pečat. Mojstri make-upa so razkrili trike, s pomočjo katerih je bila vedno videti izjemno urejeno.

Po poročanju tujih medijev je Mary Greenwell edina vizažistka, ki je imela priložnost našminkati tako princeso Diano kot njeno snaho Meghan Markle. In kakšen make-up je nosila Diana, da je bila videti tako popolno?

Vedno se je odločila za rožnato ali "nude" šminko

Namesto močnih barv je Diana vedno nosila nekoliko nežnejše različice. Odločala se je za rožnate odtenke šminke, ki so bili nekoliko bleščeči, saj mat odtenkov ni marala.

Uporabljala je tekoči puder in tekoče rdečilo

Namesto težkih pudrov z visoko močjo prekrivanja se je Diana raje odločila za lahke tekoče pudre, s pomočjo katerih je bila njena polt videti sveža. Za morebitne pomanjkljivosti je uporabljala korektor. Namesto izdelkov v prahu je izbrala tekoče, kar velja tudi za rdečilo za lica.

Oči si je naličila v slogu smokey-eye

Namesto močnih barv in strogih linij je Diana oči ličila v slogu smokey-eye, ki je še izpostavil čudovito barvo njenih oči. Trepalnice je poudarila z dvema slojema maskare in s pomočjo svinčnika.

Priporočamo