Tristan Thompson se je prvič po škandaloznem varanju Khloe Kardashian oglasil v javnosti

Tristan Thompson se je prvič po škandaloznem varanju Khloe Kardashian oglasil v javnosti (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2018

Tristan Thompson se je vse od škandala izogibal medijev in ni želel dati izjave, zdaj pa je končno prekinil medijski molk.

Khloe Kardashian je sredi aprila rodila svojo malo princesko True, ko se je znašla sredi hudega škandala, ki ga je zakuhal njen srčni izbranec Tristan Thompson. Thompsona so papraci zasačili, kako se je v nočnem klubu poljubljal z drugim dekletom, kasneje pa so se oglasila še druga dekleta, ki so trdila, da je bil z njimi v času, ko je bila Khloe že visoko noseča.

Sprva se je zavil v molk, zdaj pa je le prekinil medijski post in je tako sploh prvič javno spregovoril o svoji hčerki. "Imamo novo članico družine, ne smemo pa pozabiti na Princa, ki je iz dneva v dan večji in ves čas skače po malem trampolinu. True za zdaj samo je, spi in zahteva, da ji menjamo plenice. To je vse kar dela," je dejal.

"Zdi se mi, da sem kot oče deklice precej bolj čustven, s fanti je drugače, mislim, da jim bolj kot ne rečemo "hej, vse bo dobro, nekaj jokati", s True pa je drugače "vse bo v redu, veš, da sta mami in oči tukaj. Očka je tu, da te nahrani, glej me", v vsakem primeru je zelo zabavno, vse to človeka zelo spremeni," je še dejal Tristan, ki si v prihodnosti želi še več otrok.