Tristana Thompsona po škandalu s Khloe zalotili s skrivnostno rjavolasko!

Tristana Thompsona po škandalu s Khloe zalotili s skrivnostno rjavolasko! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2019

Košarkar Tristan Thompson, zdaj že bivši fant Khloe Kardashian, s katero ima tudi hčerkico, ima očitno več želez v ognju. Tako bi vsaj lahko sklepali po tem, ko so ga paparaci zalotili s skrivnostno rjavolasko.

V zadnjih dneh je na veliko odmeval škandal v družini Kardashian. Tristan, sicer partner Khloe Kardashian, je svojo drago prevaral z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie Jenner, z Jordyn Woods.

27-letni Tristan se ni oziral na dramo z Jordyn in se je z drugo žensko odpravil na večerjo v newyorško restavracijo. V lokal sta prišla ločeno, pa tudi zapustila sta ga vsak posebej. Neznana lepotica je iz restavracije odšla tri minute po tem, ko jo je zapustil Tristan. Očitno nista hotela, da ju slikajo skupaj.

dekle

Sicer pa se Tristan od škandala z Jordyn ni oglasil v javnosti, samo všečkal je Khloine objave na Instagramu, kar pa je razjezilo njene sledilce.

Po tem, ko je Khloe ugtovila, da jo je Tristan prevaral, je bila povsem na tleh, saj mu je že v preteklosti nekajkrat odpustila nezvesto vedenje. A tokrat je afera z družinsko prijateljico očitno sodu izbila dno - tudi njena potrpežljivost ima svoje meje. Očitno je zdaj za vse čase potegnila črto čez nezvestega košarkarja.