Troian Bellisario: Njen prvi lastni film bo o osebni, moreči izkušnji – bulimiji!

Troian Bellisario: Njen prvi lastni  film bo o osebni,  moreči izkušnji –  bulimiji! (foto: Fox) Fox
Vir: Nova
12. 6. 2017

Na žalost so pogosto na videz srečne, lepe in vitke zvezdnice bolne in globoko v sebi zelo nesrečne in temačnih misli.

Hollywood ima nešteto takšnih deklet in vse pogosteje tudi fantov. Med dekleti se je na seznamu 'bulimičnih žrtev' znašla še mlada Troian Bellisario, ki se je pred kratkim sicer srečno poročila – z zvezdo serije Suits, Patrickom J. Adamsonom.

Troian in Patrick sta povabila kar 200 svojih prijateljev – je bila tudi vse to le krinka ali iskreno prijateljstvo? Mlada igralka pa bo zdaj stopila tudi v režiserke čevlje, saj je napisala zgodbo o sebi in svoji bolezni. Troian se je namreč odločila, da spregovori o svojem peklu.

Prav tako pa si ne želi zaspati na lovorikah uspešne serije Ljubke lažnivke, ki se predvaja na Fox life, zato zdaj vso svojo energijo vlaga v novi film, naslov bo Feed, kar pomeni 'hraniti se/hrana', scenarij je napisala že pred osmimi leti. Film bo zagotovo izobraževalen za številne, morda bo tudi komu pomagal. Za boleznijo so trpele tudi: Amy Winehouse, princesa Diana, Britney Spears, za anoreksijo pa Nicole Richie, Jessica Alba, Victoria Beckham ... seznam vseh je resnično dolg.