True Kardashian že s svojim profilom na Instagramu!

True Kardashian že s svojim profilom na Instagramu! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2018

Punčka, ki je bila slavna že pred rojstvom, bi lahko rekli. Seveda to ni nič čudnega, če je slavna tudi njena mama Khloe Kardashian, skupaj z ostalimi člani zvezdniškega družinskega klana.

Završalo je še pred rojstvom male True, saj se je v začetku minulega tedna razvedelo, da je njen oče, košarkar Tristan Thompson, varal mamo Khloe. Ta je sicer imela rok poroda konec aprila, a je šok ob spoznanju o varanju naverjetneje sprožil prezgodnje popadke.

Po rojstvu deklice se je nekaj dni ugibalo o njenem imenu, vse dokler ga Khloe ni objavila na svojem Instagram profilu - glasi se True. No, ni minilo dolgo in že se je na Instagramu pojavil njen profil. Punčka ima že skoraj 130.000 sledilcev, s tem, da ni objavljena še niti ena njena fotografija!

Khloe Kardashian (33) s poimenovanjem otroka očitno nadaljuje s tradicijo svoje družine, saj je njena mama Kris Jenner pojasnila, da gre za družinsko ime.

"Moj dedek po očetovi strani se je imenoval True Otis Hougton, moj oče pa Robert True Houghton. Zelo sem vesela, ker je Khloe hčerko poimenovala True," je na svojem Instagram profilu zapisala Kris.

Zdaj lahko mirno pričakujemo nova presenečenja Kardashianovih ...

.

Priporočamo