Tudi Kim Kardashian je na svoj način pokomentirala izbruh koronavirusa

Le kdo je glavni v družini Kanye-Kardashian, po sliki sodeč Kim. (foto: Felipe Ramales/Splashnews.Com/Splash/Profimedia) Felipe Ramales/Splashnews.Com/Splash/Profimedia
16. 3. 2020

Novi koronavirus je tema, ki trenutno okupira pozornost svetovne javnosti, dotaknila pa se je tudi številnih slavnih in znanih - seveda mednje spada znana (ali razvpita) družina Kardashian.

Tako je zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian na svojem Twitter profilu delila odlomek iz knjige pisateljice Sylvie Browne, ki je svoje čase trdila, da ima spiritualne moči. V eni od svojih knjig je leta 200 opisala bolezen, ki spominja na koronavirus.

Kim očitno verjame, da je pisateljica res že predvidela epidemijo, saj v odlomku piše: "Okrog leta 2020 se bo huda bolezen, podobna pljučnici, širila po svetu, napadala bo pljuča, odporna bo na vsa zdravljenja in zdravila. Še bolj čudno od bolezni same bo to, da bo izginila enako hitro, kot je prišla. Še enkrat bo napadla čez deset let, potem pa bo povsem izginila."

Med njenimi sledilci se je hitro vnela debata, saj so v komentarjih razpravljali o tem zapisu. Nekateri so vztrajali, da v tem ni resnice, drugi pa so spet navajali avtorje, ki so v svojih knjigah napovedovali podobne stvari.

Kakorkoli že, Kim je spet poskrbela, da se o njej govori ... Oziroma tvita.

Priporočamo