Tudi slavni uporabljajo aplikacije za zmenke: Matthew Perry po razhodu s punco spet aktiviral svoj profil

Tudi slavni uporabljajo aplikacije za zmenke: Matthew Perry po razhodu s punco spet aktiviral svoj profil (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2020

Zvezdnik serije Prijatelji, 50-letni Matthew Perry, je pred kratkim prekinil razmerje z 21 let mlajšim dekletom Molly Hurwitz.

Zaenkrat tuji mediji ne poročajo o tem, kaj je razlog njunega razhoda, a igralec je hitro začel iskati nove srčne priložnosti. Le nekaj tednov po prekinitvi naj bi prek aplikacije Raya začel iskati novo dekle.

"Spet išče dekleta prek spleta in jim pošilja sporočila," poroča US Weekly. Medtem ko je bil v zvezi z Molly, je namreč zbrisal svoj profil, a zdaj se je spet pojavil. Zvezo z Molly je razkril lani, a zdaj je že vsega konec. Molly je svoje čase dejala, da ji je Matthew všeč prav zato, ker ni obseden s slavo in se vede normalno.

Neimenovani vir pa njene besede postavlja v novo luč: "Trdila je, da ji ni pomembna slava moškega, s katerim je v zvezi, a pravzaprav ji je bilo všeč, da je bila zaradi Matthewa tudi ona deležna pozornosti."

Njegovi kolegi, soigralci iz Prijateljev, so na vso moč upali, da se bo lahko ustalil ob svojem dekletu, a očitno so to ostale zgolj želje.

 

Priporočamo