Tudi Tyrese Gibson, Kirsten Dunst in Sienna Miller znajo biti čudaški

Tudi Tyrese Gibson, Kirsten Dunst in Sienna Miller znajo biti čudaški (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
13. 3. 2017

V rubriki zvezdniških čudaštev so se znašli Tyrese Gibson, Kirsten Dunst in Sienna Miller. Preverite, zakaj je tako.

Poročil se je

Tyrese Gibson je s kratkim posnetkom, ki med drugim vsebuje fotografije s poroke, razkril, da se je že 14. februarja, na dan zaljubljencev, na skrivaj poročil. Junak filmov Hitri in drzni imena svoje žene, ki je menda ne pozna ravno dolgo in s katero se je v javnosti prvič pojavil decembra lani, ni razkril. Za zvezdnika je to drugi zakon, saj je bil dve leti poročen z Normo Gibson, s katero ima devetletno hčerko.

S poroko se ji ne mudi

Maja lani so se začele pojavljati govorice, da se med igralko Kirsten Dunst in njenim kolegom Jessejem Plemonsom nekaj plete, januarja letos je postalo jasno, da sta v razmerju, kmalu zatem pa sta se v javnosti pojavila z zaročnima prstanoma. Čeprav sta zaljubljena do ušes, pa se jima s poroko nikamor ne mudi. "Bova že našla pravi trenutek ... Stvari se lotevava počasi," je pojasnila 34-letna Kirsten in dodala, da si poroko lahko predstavlja prihodnjo pomlad.

Z bivšim se odlično razume

"Še vedno se imava rada. Sicer ne živiva skupaj, kot so pred kratkim poročali mediji, a skupaj preživljava zelo veliko časa," je igralka Sienna Miller pojasnila, kakšen odnos ima s svojim kolegom in nekdanjim zaročencem Tomom Sturridgeem. Zvezdnika se pogosto družita tudi zaradi svoje štiriletne hčerkice Marlowe: "Za najino hčerko je dobro, da ima starša, ki se imata radi in sta dobra prijatelja."

Prekinila razmerje

Glasbenica Katy Perry in igralec Orlando Bloom sta svoje razmerje že po letu dni dala 'na hladno'. "Preden se začnejo pojavljati govorice ali izmišljotine, lahko potrdiva, da sta si Orlando in Katy vzela spoštljiv in ljubeč premor," sta za tednik Us Weekly povedala njuna predstavnika, ki pa nista želela razkriti razloga za ljubezenski premor svojih varovancev, ki sta se zaljubila januarja lani.

Pojasnila, zakaj nima otrok

"Kot komičarka, ki ves čas dela in je veliko na poti, sem se morala odločiti med materinstvom in življenjem, ki ga uživam s polnimi pljuči. Odločila sem se za slednje," je uspešna 46-letna stand-up komičarka Sarah Silverman na Twitterju pojasnila, zakaj nima otrok. Ko je ugotovila, da njena služba ni združljiva z vlogo mame, se je torej odločila, da se bo na karierno pot podala brez otrok.