Tudi vojvodinja Kate ni angelček, izvedelo se je za njeno afero iz časov, ko sta s princem Williamom prekinila razmerje

Tudi vojvodinja Kate ni angelček, izvedelo se je za njeno afero iz časov, ko sta s princem Williamom prekinila razmerje (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2021

Zagotovo se še spomnite, da sta vojvodinja Kate in princ William, zdaj kraljevi par,  takrat, ko sta bila še fant in dekle, za nekaj časa prekinila razmerje.

Šlo je za trimesečno prekinitev leta 2007, ko sta se oba - vsaj tako sta dejala - "iskala". Kate se je na veliko zabavala s svojo sestro Pippo, mamo in prijateljicami, medtem ko je William v tistem obdobju organiziral žure v študentskem domu.

A očitno sta čez nekaj časa le dojela, da sta si usojena. William je namreč Kate povabil na zabavo v maskah, ko sta ugotovila, da je njuna ljubezen še močna. Mesec dni po tem, ko sta se pobotala, sta odpotovala na romantični oddih na Sejšele, kjer sta se prvič resno pogovorila o poroki in zakonu.

Pred kratkim pa se je izvedelo, da je imela Kate v času njune prekinitve afero z znancem - gre za kolego z univerze Eton, ki jo je obiskoval tudi William, za Henryja Ropnerja. Slednji je premožen dedič družinskega prevozniškega posla. William in Henry sta bila znanca in svojevrstna rivala. Preden je začel hoditi s Kate, naj bi princ hodil z bivšim dekletom svojega tekmeca Henryja.

Tisto obdobje je William v enem od intervjujev komentiral s temi besedami: "Oba sva bila zelo mlada. To je bilo na fakulteti, v tistih trenutkih sva se oba iskala. Imela sva različne značaje, vsak je skušal najti svojo pot. Takrat sva pravzaprav odrasla. Vojvodinja Kate pa je dodala: "Vsak od naju je imel svoj prostor, vse skupaj se je odlično končalo, čeprav se takrat nisem strinjala s tem."

Kakor koli že, ne glede na aferice, ki sta si jih svoje čase očitno privoščila oba, sta zdaj trden kraljevi par, ki se pripravlja na svojo prihodnost

Priporočamo