Tudi zvezdniki imajo skrite talente

17. 11. 2018 | Vir: Lady
Deli
Tudi zvezdniki imajo skrite talente (foto: Profimedia)
Profimedia

Večina zvezdnikov ima en velik talent, nekateri pa jih v sebi skrivajo več. In marsikdo res preseneti. 

Ne le da je Hugh Laurie (59 let) odličen igralec, znan je tudi po tem, da je izvrsten glasbenik. Sicer je samouk, a zelo dober, saj klaviature igra od otroštva. Leta 2011 je celo objavil uspešen album Let them Talk, ki je prišel na prva mesta svetovnih bluzovskih lestvic. Kritiki so bili navdušeni.

Igralec sir Anthony Hopkins (80 let) je pred več kot 50 leti napisal valček z naslovom And The Waltz Goes On. Izvedli so ga šele leta 2011, ko ga je Andre Rieu (69 let), vrhunski violinist in dirigent, tudi predstavil občinstvu. Igralec je sam izbral Andreja za to vlogo.

Že pri 12 letih je igralec Johnny Depp (55 let) začel igrati kitaro, torej se je z glasbo ukvarjal še pred igranjem. Igral je z Aerosmithi, The Pogues in z Marlynom Mansonom. Bil je član skupine P. Vendar pa se je pozneje posvetil igranju in danes ima za seboj uspešno igralsko kariero. Malokdo ve za njegovo rokersko plat.

Danes 88-letni igralec Clint Eastwood je najbolj znan po vlogah mačo moških. Skoraj neverjetno je, da je pisal ljubezenske pesmi in da je ustvaril glasbeno temo za svoj legendarni film Najini mostovi.

Mladi, 26-letni igralec Taylor Lautner je svojo slavo doživel v filmu Somrak, v katerem je zaigral Jacka Blacka. Ko je imel samo šest let, je začel trenirati karate in izkazalo se je, da je zelo nadarjen. Začel je tekmovati in pri osmih letih je že imel črni pas, pri 11 letih pa so ga razglasili za najboljšega na svetu.

Igralka in zvezdnica iz serije Teorija velikega poka Kaley Cuoco (32 let) je izvrstna jahalka in svoj prosti čas preživlja na hipodromu, kamor redno hodi na jahanje. Včasih tudi nastopa na turnirjih, ima svoj hlev in kar nekaj vrhunskih konj.

Igralec Bruce Willis (63 let) je najbolj znan po akcijskih vlogah, a za seboj ima tudi glasbeno kariero, in sicer je izdal dva albuma in eno kompilacijo. Malokdo danes ve, da je leta 1987 posnel R&B album The return of Bruno, dve leti pozneje pa še If it don't kill you, It just makes you stronger.

Nick Offerman (48 let) ni samo igralec, temveč je tudi izkušen mizar. Zagnal je zelo uspešno podjetje, ki se ukvarja z obdelavo lesa. Na svoji spletni strani Offerman Woodshop ponuja tudi druge storitve in ima celo vrsto izdelkov, med njimi tudi glavnik za brke. Sicer pa se igralca najbolj spomnimo kot Rona Swansona iz serije Parki in rekreacija.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan