Tuji zvezdniki z aristokratskim pedigrejem - preverite, kdo so!

Tuji zvezdniki z aristokratskim pedigrejem - preverite, kdo so! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
21. 1. 2018

Ellen DeGeneres je v eni izmed svojih oddaj povedala, da je Kate Middleton njena daljna sorodnica. In ni edina s sorodniki modre krvi...

Modna oblikovalka Diane von Fürstenberg (70 let) se je leta 1969 poročila s princem Egonom von Fürstenbergom. Poročena sta bila le nekaj let, a je njegov priimek obdržala, naziv princesa pa ji ni več pripadal. Danes je svetovno znana in priznana modna kreatorka, ki oblikuje obleke za marsikatero prvo damo, njene kreacije pa rade nosijo tudi Kate Middleton, Madonna, Susan Sarandon in Jessica Alba. Njena predstavnica za stike z javnostmi je Slovenka po rodu Tatiana Blatnik, ki se je poročila z grškim princem.

Ameriška igralka Catherine Oxenberg (56 let) se je zavihtela med zvezdnice kot Samantha v kultni nadaljevanki Dinastija. Številni pa ne vedo, da se po njenih žilah pretaka modra kri, saj je njena mama jugoslovanska princesa Jelisaveta Karađorđević, hčerka jugoslovanskega kralja Pavla Karađorđevića in grško-danske princese Olge. Catherine Oxenberg živi v Ameriki, trenutno pa se trudi rešiti hčerko, ki je padla v kremplje neke sekte.

Zvezdniki z aristokratskim pedigrejem

Hilary Duff (30 let) je daljna sorodnica britanske kraljice Elizabete. Sicer res daljna, v 18. kolenu, pa vendarle. Hilary je bila tri leta poročena z nekdanjim hokejistom Mikom Comriejem, ločila sta se leta 2014. Menda Hilary ni več mogla trpeti njegovih ponočevanj in tega, da je flirtal z vsako žensko, ki mu je prekrižala pot. Skupaj imata sina Luco Cruzea (6 let). Najbolj je znana po glavni vlogi v najstniški komediji Pepelka.

Zvezdniki z aristokratskim pedigrejem

Tudi igralec Tom Hanks (61 let) se lahko pohvali z aristokratskim izvorom. Je namreč daljni potomec angleškega kralja Ivana Brez zemlje, ki je vladal med letoma 1199 in 1216, kar pomeni, da je v 24. kolenu v sorodu s sedanjo angleško kraljico Elizabeto II. Tom je eden bolj normalnih zvezdnikov, ki so z nogami trdno na tleh. Že 26 let je poročen s soprogo Rito in njegovo življenje ni zaznamoval niti en škandal. Ima štiri otroke in se trudi biti dober ter pravičen oče.

Zvezdniki z aristokratskim pedigrejem

Ko je televizijska voditeljica Ellen DeGeneres (59 let) naročila, da ji izdelajo družinsko drevo, je presenečeno ugotovila zanimivo povezavo z angleško vojvodinjo. "Kaže, da sem v 14. kolenu v sorodu z vojvodinjo Kate Middleton," je dejala v svojem šovu. Ellen pravi, da svoje res daljne sestrične ni nikoli spoznala, da pa je verjetno dobro imeti zveze z angleško kraljevo družino. Res je, da je Kate priženjena na dvor, pa vendarle, zdaj je vojvodinja.

Zvezdniki z aristokratskim pedigrejem

Eden najbolj seksi hollywoodskih igralcev Brad Pitt (53 let) se lahko pohvali, da po njegovih žilah teče modra kri. Njegov daljni daljni prednik naj bi bil kralj Henrik II., ki je v Angliji vladal med letoma 1154 in 1189. Brad je svojo 'modro kri' prenesel na tri biološke otroke, Shiloh (11 let) in dvojčka Knox ter Vivienne (9 let), ki jih ima z igralko Angelino Jolie. Skupaj imata še tri posvojene otroke, Maddoxa (16 let), Paxa (13 let) in Zaharo (12 let). Par se je sicer ločil in po pranju umazanega perila v javnosti naj bi se spet malo bolje razumel, že zaradi otrok.

Zvezdniki z aristokratskim pedigrejem

Zagotovo ena najlepših zvezdnic vseh časov je postala kneginja, ko se je poročila z monaškim knezom Rainierjem. Igralka Grace Kelly je bila tako gracilna, kot da po njenih žilah od nekdaj teče modra kri. Žal je leta 1982 tragično umrla v prometni nesreči. Njen soprog, knez Rainier, je nikoli ni mogel pozabiti in se nikoli več ni poročil. Skupaj sta imela tri otroke, princesi Caroline in Stephanie ter princa Alberta, ki je zdaj na čelu male kneževine Monako.

Zvezdniki z aristokratskim pedigrejem

Foto: Profimedia

Priporočamo