Tukaj naj bi na medenih tednih uživala Meghan Markle in princ Harry

Tukaj naj bi na medenih tednih uživala Meghan Markle in princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2018

Še vedno ni jasno, kam se na medene tedne odpravljata princ Harry in Meghan Markle, ameriški mediji tako namigujejo na številne lokacije, v igri pa naj bi bila tudi kanadska provinca Alberta.

Princ Harry in Meghan Markle še nista odpotovala na medene tedne, ameriški in britanski mediji pa imajo polne roke dela z ugibanji, kam naj bi se odpravil kraljevi par.

Po poročanju TMZ naj bi Meghan in Harry za svoje poročno potovanje izbrala kanadsko provinco Alberto, kjer naj bi uživala v počitniškem resortu Fairmont Jasper Park Lodge. Resort se nahaja v nacionalnem parku Jasper in nosi naziv kraljevi resort, razteza pa se na 560 kvadratnih metrih.

Za zdaj še ni znano, kdaj bosta Harry in Meghan odpotoval na medeni mesec, TMZ pa še poroča, da bodo za njuno varnost na potovanju skrbele tako kanadske, kakor tudi britanske oblasti. 

Kraljevi resort so v preteklosti obiskali že številni pripadniki kraljeve družine, med drugim pa tudi pokojni kralj George VI. in njegova soproga kraljica Elizabeta, mati kraljice Elizabete II.

Ameriški mediji so v preteklosti poročali, da naj bi par na medene tedne odšel na Havaje, omenjali sta se tudi Afrika in Avstralija. Vsekakor bosta uživala, kjerkoli že bosta, saj jima je najbolj pomembno zgolj to, da sta v družbi drug drugega.