Tulisa Contostavlos aretirana zaradi preprodaje kokaina

Vir: Nova
11. 6. 2013

Pevki Tulisi Contostavlos in njenemu 35-letnemu prijatelju Miku GLC-ju so zaradi domnevne preprodaje mamil odvzeli prostost.

Štiriindvajsetletnica je posredovala med novinarjem pod krinko in preprodajalcem, ki je sicer raper in njen dobri prijatelj. "Seveda ti lahko uredim. Polovica fantov iz mojega imenika je mafijcev," je dejala Tulisa.

V londonskem hotelu se je novinar po hitrem postopku dobil s preprodajalcem in kupil kokain v vrednosti 800 funtov, 'diler' pa mu je odkrito povedal, da se ne bi tako hitro dobil z njim, če ne bi šlo za Tulisinega prijatelja.

Novinar je po pogovoru s Tuliso in nakupu kokaina posnetek predal policiji, ki je kmalu potrkala na vrata štiri milijone funtov vrednega domovanja lepe pevke.

Če ji bodo dokazali krivdo, obstaja velika možnost, da bo izgubila več milijonov funtov vredne sponzorske pogodbe, v nevarnosti pa je tudi njena glasbena kariera.

Sicer pa je članica žirije šova X Factor pred kratkim spregovorila o izgubi nedolžnosti pri 14 letih. Povedala je še, da je s fanti in seksom začela prezgodaj. "Imela sem jih preveč in prezgodaj. Žal mi je, da sem tako zgodaj izgubila nedolžnost." 

Tulisa je ena redkih slavnih osebnosti, ki je iskreno spregovorila o svojem spolnem življenju. Kdo so še drugi, izveste v članku Ko slavni spregovorijo o najintimnejših detajlih.