Tyra Banks kar 25 let skrivala resnico o svojem videzu

Tyra Banks kar 25 let skrivala resnico o svojem videzu (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2018

Slavna ameriška manekenka Tyra Banks je v svoji novi knjigi "Perfect is boring", razkrila podrobnost o svojem videzu, ki jo je uspešno skrivala dolgih 25 let.

Manekenka Tyra Banks je priznala, da njen videz ni povsem naraven, kot so bili leta številni prepričani. Na začetku kariere si je tako popravila nos. "Imela sem kosti v nosu, ki so me ovirale pri dihanju in da priznam, operirala sem si nos," je za ameriško revijo People dejala Tyra. "Ko sem si operirala nos, so mi ga tudi nekoliko popravili, zmanjšali so mi ga. Imela sem tudi umetne lase."

V svetovnih medijih so se v dolgih letih njene uspešne manekenske kariere pojavila številna namigovanja, da si je Tyra Banks popravila tako prsim kakor tudi zadnjico, a je takšne zapise večkrat zanikala. "Ne to ni res, prav tako nikoli nisem bila na tretmajih pomljevanje, a ne obsojam nikogar, ki se za kaj takšnega odloči," je dodala.

Tyra je manekensko pot začela, ko je imela komaj 15 let, vse od takrat pa je nosila modne revije vseh največjih imen v svetu mode in utirala pot številnim mladim manekenkam.