Uf, Hana Rodić je tako oplela po bivši punci (znova) njenega Gospodina Savršenoga, Gorana Jurenca, to je pravi ravs!

Uf, Hana Rodić je tako oplela po bivši punci (znova) njenega Gospodina Savršenoga, Gorana Jurenca, to je pravi ravs! (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
28. 10. 2021

Zvezdnika resničnostnega šova Gospodin Savršeni sta po prekinitvi očitno spet skupaj.

Goran Jurenec inHana Rodić sta pred kratkim javno potrdila, da sta se pobotala, po tem pa sta po družbenih omrežjih na vso moč spet začela razkazovati svojo novoodkrito ljubezensko pravljico.

Slovenija ima talent: Punci s harfo (SIT) sta pravzaprav SESTRA in DEKLE tega znanega Slovenca

Hana je razkrila, da slavita tretjo obletnico njune zveze, a trenutno nista skupaj, saj ima njen Goran poslovne obveznosti.

Na Instagramu je Hana odgovarjala na vprašanja sledilcev, eno od njih pa se je glasilo, ali z Goranom živita v istem stanovanju, v katerem je on živel s svojo bivšo punco, Claudio Pioch.

"Ne, saj nikoli ni niti živela tukaj, kot je razlagala. Če imaš v stanovanju eno britvico in eno majčko, to še ne pomeni, da živiš pri fantu. Če se ne motim... Če se to v sedanjih sodobnih časih imenuje živeti skupaj ... Potem narobe razumem," je sporočila Hana.

Očitno sta zaljubljenca spet nadvse srečna in uživata v svoji romansi, ki jima je ne bo nič pokvarilo, saj je jasno, da tega ne bosta dovolila.