Uf, huda je! Na svoja leta se ne ozira, s to obleko je zasenčila veliko mlajše zvezdnice!

Da je Sharon Stone diva in da je Sharon Stone na rdeči preprogi v Cannesu videti kot diva, ni dvoma. To potrjujejo odlične obleke, ki jih je nosila na zvezdniški preprogi 75. filmskega festivala v Cannesu, pa tudi najbolj nepozabne obleke - elegantne ali šokantne - iz njene zvezdniške preteklosti na rdeči preprogi. Vendar pa bodite pozorni na slovarje, ki ponujajo najbolj hladno (in institucionalno) formulacijo izraza: "gledališka ali filmska igralka, ki je dosegla veliko slavo" v primeru Sharon Stone preprosto ne ustreza. Obstaja bolj poetična, bolj zasanjana, bolj lirična konotacija, ki jo mora izraz "diva" nujno izražati, in to je tisto, kar se razkrije, razkrije, manifestira, ko Sharon Stone točno stopi na cansko rdečo preprogo. Njen najbolj zapeljiv videz si oglejte na naslednjih fotografijah. (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2022

Videz Sharon Stone v Cannesu 2022 potrjuje, da se na rdeči preprogi počuti kot doma. j

Da je Sharon Stone diva in da je Sharon Stone na rdeči preprogi v Cannesu videti kot diva, ni dvoma. To potrjujejo odlične obleke, ki jih je nosila na zvezdniški preprogi 75. filmskega festivala v Cannesu, pa tudi najbolj nepozabne obleke - elegantne ali šokantne - iz njene zvezdniške preteklosti na rdeči preprogi.

Vendar pa bodite pozorni na slovarje, ki ponujajo najbolj hladno (in institucionalno) formulacijo izraza: "gledališka ali filmska igralka, ki je dosegla veliko slavo" v primeru Sharon Stone preprosto ne ustreza. Obstaja bolj poetična, bolj zasanjana, bolj lirična konotacija, ki jo mora izraz "diva" nujno izražati, in to je tisto, kar se razkrije, razkrije, manifestira, ko Sharon Stone točno stopi na cansko rdečo preprogo.

TUKAJ si lahko ogledate fotogalerijo z dogodka.