Uf, Severina že dolgo ni bila tako vroča, ta krajša pričeska jo res dodatno pomladi!

Uf, Severina že dolgo ni bila tako vroča, ta krajša pričeska jo res dodatno pomladi! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
22. 10. 2021

Priljubljena hrvaška pevka je razveselila svoje oboževalce z osveženim videzom.

Severina je v zadnjem času doživela kar precej sprememb, ki niso bile nič kaj prijetne. S soprogom Igorjem sta sklenila, da bosta šla vsak po svoji življenjski poti in sta se razšla. Podrobnosti nista delila z javnostjo, vse sta uredila diskretno in daleč stran od radovednih pogledov.

Špela Grošelj odkrito o kilogramih in temu, da ji ni vseeno

Prav tako je spet dobila skrbništvo nad sinom Aleksandrom, kar jo je izjemno razveselilo. Zdaj si z nekdanjim partnerjem Milanom delita skrbništvo tako, da je otrok pol meseca pri mami, pol pa pri očetu.

Seveda take življenjske spremembe vplivajo na počutje in posledično tudi na videz, a Severini se vse skupaj čisto nič ne pozna, če sodimo po njenih fotografijah, ki jih rada pokaže oboževalcem.

Tako je opaziti, da si je malce skrajšala lase, ki ji zdaj segajo malo čez ramena, in nekoliko spremenila pričesko. Videti je mladostna in postavna, pa tudi izjemno seksi in privlačna.

Njen odličen videz ni naključje, saj je pri telovadbi izredno disciplinirana, skupaj s pravilno prehrano pa je to recept za ohranjanje zdravja, vitalnosti in mladostnega videza, kar pevka zelo dobro ve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)