Uf, to pa je dekolte! Jennifer Lopez je s to kreacijo res presegla samo sebe, taka se je sprehodila po Benetkah

Uf, to pa je dekolte! Jennifer Lopez je s to kreacijo res presegla samo sebe, taka se je sprehodila po Benetkah (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2021

Lepa pevka in igralka je res blestela ob svojem srčnem izbrancu.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se skupaj udeležila premiere filma režiserja Ridleyja Scotta The Last Duel, pri katerem je Ben sodeloval kot scenarist. Na filmskem festivalu v Benetkah sta se zaljubljenca pojavila na rdeči preprogi, vse oči pa so bile uprte v Jennifer, ki je izbrala izzivalno, ozko belo obleko z globokim dekoltejem. Njen srčni izbranec je bil precej bolj skromnejši, ko gre za obleko - odločil se je za klasični črni smoking z metuljčkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kreacija, ki jo je nosila Jennifer, je pritegnila ogromno pozornosti in je delo libanonskega modnega oblikovalca Georgesa Hobeike. Videz je dopolnila z malo bleščečo 'clutch' ročno torbico, nakit, ki ga je nosila, pa prihaja iz znamenite draguljarske hiše Cartier.

Sicer so njuni oboževalci nestrpno čakali trenutek, ko se bosta sprehodila po rdeči preprogi. In zvezdnika jih nista razočarala - poljubila sta se pred fotografi in ostalimi vabljenimi, slike njunega poljuba pa so hitro zaokrožile po spletu.

Jen in Ben

Marsikdo z navdušenjem spremlja njuno obnovljeno ljubezensko zgodbo, saj gre za zvezdniški par, ki se je po 17 letih spet našel.