Uf, v teh kopalkah je Severina komaj zakrila svoj bujni dekolte, njen seksapil je nesporen!

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
13. 7. 2021

Čeprav že vrabci na strehi čivkajo o težavah v njenem zakonu, se hrvaška pevka na govorice ne ozira in jih ne komentira.

Oboževalci so že vajeni, da jih Severina vsako poletje razveseljuje z lepimi prizori, na katerih je v kopalkah, običajno v kakšnem obmorskem kraju, kjer se prepušča razvajanju v morskih valovih in peščenih plažah.

Številne navdušenke nad modnimi trendi pozorno spremljajo njene profile na družbenih omrežjih, saj Severina soustvarja modne stajlinge, ki v hipu postanejo priljubljeni. Tudi ko gre za kopalke je tako. Letos smo jo že videli v več modelih enodelnih kopalk, tokrat pa je izbrala barvo, ki je ni mogoče spregledati - živo zeleno z obrobo v tigrastem vzorcu.

S svojim videzom je povsem obnorela sledilce, ki niso nehali izražati navdušenja - morda je temu botrovalo dejstvo, da v teh kopalkah njene obline pridejo še bolj do izraza. Sicer pa se je pevka zelo razveselila dejstva, da so oblasti omilile protikoronske ukrepe in da spet lahko stopi na oder, pod katerim jo čaka zvesto občinstvo. Tako je pred kratkim nastopila na koncertu na otoku Braču, kjer se je skupaj z njo veselilo staro in mlado.

A še vedno ostaja skrivnostno tiha, ko gre za njen zakon z Igorom Kojićem. Že nekaj časa ju nihče ni videl skupaj, tako da ugibanja o tem, kaj se dogaja, ne ponehajo. Hrvaška zvezdnica natolcevanj ne komentira, videti je srečna in zadovoljna, kar je edino, kar pravzaprav šteje, mar ne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo