Uff, tako huda je hčerka legendarne manekenke Claudie Schiffer, bo šla po poteh svoje slavne mame?

22. 11. 2023
Deli
Uff, tako huda je hčerka legendarne manekenke Claudie Schiffer, bo šla po poteh svoje slavne mame? (foto: Story press)
Story press

Svoje čase je obvladovala modni svet in kraljevala na rdeči preprogi.

Manekenka in fotomodel Claudia Schiffer je resnično prava lepotica, ki se je leta nič kaj dosti ne dotaknejo. Čeprav več ne hodi po modnih brveh, zanimanje za njo ni ponehalo. O svoji zasebnosti noče kaj dosti govoriti, znano pa je, da ima tri otroke - sina Casparja ter hčerki Cosimo in Clementino. Od leta 2002 je poročena z režiserjem Matthewom Vaughnom. družina pa živi v Veliki Britaniji.

Neee, takole je bila Tina Gaber videti pred 20 let, vsi so gledali le v eno stvar

Tudi njeni otroci se nočejo kaj dosti izpostavljati, a hčerka Clementine, ki je ta mesec praznovala 19. rojstni dan, ima svoj Instagram profil, kjer občasno objavi kakšen utrinek iz svojega vsakdana. S fotografij je jasno razvidno, da je res podobna svoji lepi mami - je visoka in vitka ter svetlolasa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clem👩‍🦳 (@clementine_vaughn_)

Tudi fotogenična je, tako da ne čudi dejstvo, da se številni sprašujejo, ali bo šla po stopinjah svoje slavne mame. Claudia ni zgovorna, ko gre za njeno osebnost, a za svoje otroke je že večkrat rekla, da so zanjo zelo posebni. Lani pa je naredila eno potezo, ki je pri njej nismo vajeni.

Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

Na Clementinin 18. rojstni dan je delila objavo in ji ga čestitala s fotografijo. Ta je nastala med poziranjem za nemški Vouge, v Caludiinem naročju pa počiva Clementine, ki je bila takrat še dojenčica. "Njena vztrajnost, empatija in pozitivnost v kombinaciji z ustvarjalnostjo, smislom za humor in neverjetno domišljijo so moj navdih," je zapisala Claudia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem