Ugibanja okrog zakona Severine in Igorja se ne poležejo, za praznike vsak na svojem koncu

Ugibanja okrog zakona Severine in Igorja se ne poležejo, za praznike vsak na svojem koncu (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
30. 12. 2020

Hrvaški in srbski mediji so v prazničnem času spet polni vprašanj o tem, kaj se dogaja z zakonom priljubljene pevke Severine.

Tako omenjajo, da je še na pomlad Severina čistila hišo Kojićevih v Beogradu in kot ponosna snaha takrat objavila video na Instagramu. Njen soprog Igor je v tem času gledal televizijo, početje njegove žene pa ga ni preveč zanimalo.

Očitno je tudi sedaj situacija podobna, a z eno razliko: Severina je bila za božične praznike v Zagrebu, Igor pa v Veliki Britaniji, saj je na družbenem omrežju objavil video nogometne tekme. Kot trdijo mediji, se zakonca nista videla vse od marca, ko je pevka zapustila Beograd po domnevnem sporu s soprogom, njegovim očetom in njegovo mamo. Po pisanju tabloidov je takrat v hiši Kojićevih prišlo do napetosti, Severina pa je hitro zapustila hišo in se odpeljala - takrat naj bi jo tudi "dobili" policisti, ki so jo ustavili zaradi kršenja policijske ure in ji napisali globo.

Kot poroča portal 24sata, Severinini sosedje v Zagrebu pravijo, da njenega soproga v soseski niso videli, odkar se je vrnila iz Beograda. Zakonca si na Instagramu sicer še sledita, a si ne všečkata objav. O svoji snahi nerad govori tudi njen tast, Dragan Kojić Keba, ki ga sprašujejo po komentarjih o odnosu Severine in njegovega sina.

In kako odgovarja Keba? "Ne vem, kaj se dogaja v njunem zakonu, ne govorim z njima. Ni se mi treba vpletati v te stvari. S sinom se ne slišiva pogosto, saj ima veliko obveznosti in ga pogosto ni doma. Ne vem, kaj je s Severino, o tem se nisva pogovarjala. Ona je že dolgo na Hrvaškem, ne vem, če v kratkem namerava priti, a to je njena stvar," je dejal za srbski Telegraf.

Kakor koli že, Severina in Igor sama najboljše vesta, kakšna je situacija. Če je ne želita deliti z javnostjo, je to vsekakor njuna pravica. Ker pa radovednost (taka in drugačna) ne pozna meja, gre sklepati, da ugibanja ne bodo kaj kmalu potihnila ...

Priporočamo