Umetna inteligenca pokazala, kako bi bila zdaj, pri 61 letih, videti pokojna princesa Diana, ki je številni še niso preboleli

Umetna inteligenca pokazala, kako bi bila zdaj, pri 61 letih, videti pokojna princesa Diana, ki je številni še niso preboleli (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2023

Ob kronanju kralja Karla III. in njegove soproge Camille so se mnogi spomnili tudi na njegovo prvo ženo in mamo princa Williama in mlajšega Harryja, princeso Diano.

Oboževalci se pokojne princese Diane, ki bi zdaj štela 61 let, spominjajo z veliko ljubeznijo v srcu. Za mnoge je ostala ikona stila, Netflixova serija "Crown" pa je od blizu prikazala, kakšno je bilo pravzaprav njeno na videz glamurozno življenje za visokimi zidovi kraljeve palače.

Preberite še: Na POP TV velike spremembe, da bo odšel ta znani obraz ni nihče pričakoval, mnogi v šoku!

Številne seveda zanima, kako bi bila videti danes, če bi še živela. Na družbenem omrežju smo tako zasledili objavljen neverjetno realističen potret priljubljene princese, ki jasno kaže, kakšna bi bila pri teh letih, s kakšno gubico več in s kratkimi, svetlimi lasmi, ki so bili njen zaščitni znak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Журнал о знаменитых людях (@hello__ru)

Fotografija je v bistvu nastala s pomočjo programa Midjourney oziroma s pomočjo umetne inteligence, ki jo je zasnoval neodvisen raziskovalni laboratorij Midjourney, poročajo tuji mediji. Njeni oboževalci so se je spomnili na dan kronanja njenega bivšega moža in nekateri so svoje komentarje delili na družbenih omrežjih.

Morda vas zanima: Opaaa, visoko noseča Ana Pusovnik odvrgla vse krpice, nastali so prizori, ki pustijo brez besed

"Prava kraljica Velike Britanije bo vedno Diana," je eden od oboževalcev zapisal na Twitterju, drugi pa je dodal: "Kraljica, ki je nikoli nismo imeli. Kako žalostna zgodba. Kraljica vseh naših src."

  • Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.