Catherine Zeta Jones in Michael Douglas: Več kot 20 let srečnega zakona!

Catherine Zeta Jones in Michael Douglas: Več kot 20 let srečnega zakona! (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
13. 6. 2021

Igralka Catherine Zeta-Jones (51) in igralec Michael Douglas (76) sta se poročila leta 2000 v newyorškem hotelu Plaza.

Malokdo je takrat verjel, da bo njun zakon obstal, saj je razlika v letih res velika, kar 25 let, a sta dokazala, da ljubezen premaga vse. Tudi težko bolezen, ko je Michael zbolel za rakom na grlu, sta premagala skupaj.

Vseeno sta se pred nekaj leti za kratek čas razšla, a nista dolgo zdržala ločena. Skupaj imata tudi dva otroka, 18-letno hčerko Carys in 20-letnega sina Dylana, Michael pa ima od prej še sina Camerona (42). Catherine se je pred kratkim razgovorila v pogovorni oddaji kolegice Drew Barrymore (46) in povedala, kje je skrivnost njenega 20-letnega zakona z Michaelom.

"Zdi se, da res obstaja nekaj, kar naju povezuje. Tudi najin rokopis je podoben," pravi Catherine, ki si z Michaelom celo deli datum rojstva, in sicer 25. september. "Če smo s prijatelji ali družino pred korono veliko hodili v restavracije na večerje, sva vedno sedela ločeno, da bi lahko govorila z drugimi ljudmi. A sva vedno naročila enako hrano, ne da bi vedela, kaj kdo naroča."

Pravi pa, da se zdaj privajata na misel, da bodo otroci počasi odšli od doma in da bosta ostala sama, česar pa se ne bojita, saj imata toliko skupnega, da jima zagotovo ne bo dolgčas.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografija: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story