Priyanka Chopra: Silili so jo, naj si poveča prsi in zadnjico

Igralka s soprogom Nickom Jonasom. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
20. 3. 2021

Ena najlepših igralk na svetu, Priyanka Chopra (38), sicer soproga pevca Nicka Jonasa (28), je izdala avtobiografijo z naslovom Unfinished, v kateri je razkrila nekaj neznank iz svojega življenja.

Med drugim piše tudi o tem, kako so ji na začetku kariere svetovali, naj gre na nekaj plastičnih operacij, ker bo tako dobila boljše vloge.

"Ko se me je režiser nekaj časa ogledoval z vseh strani, je dejal, naj si povečam prsi, popravim čeljust in povečam zadnjico. Priporočil mi je tudi enega plastičnega kirurga v Los Angelesu. Bila sem povsem zgrožena, hkrati pa se je vame naselil dvom, ali bom res uspešna le, če bom popravila svoje telo? Spraševala sem se, ali sem sploh primerna za igralko, in postala sem nekako nesamozavestna …" opisuje igralske začetke Priyanka.

Priyanka Chopra

No, pozneje je šla na plastično operacijo, a ne zato, da bi uspela v Hollywoodu. Ko je pred 21 leti osvojila naslov miss sveta, je vse leto potovala. Nekoč pa se je tako zelo prehladila, da je šla na pregled. Zdravniki so ji v nosu odkrili polip, njen nos pa je postal tudi nekoliko deformiran. Pozneje so jo zaradi posega v nosu klicali plastična Chopra. Zaradi spremenjenega videza je izgubljala vloge, dobivala je le stranske. Kar nekaj operacij je bilo potrebnih, da si je vrnila svoj stari videz.

Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story