Ups! Vojvodinja Kate Middleton se je znašla v neprijetnem položaju, a na koncu se je le izvlekla

Ups! Vojvodinja Kate Middleton se je znašla v neprijetnem položaju, a na koncu se je le izvlekla (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2021

Marsikoga je presenetila s svojim odzivom, saj česa takega res niso pričakovali.

Kraljeva družina je že vrsto let pod drobnogledom javnosti. Po odhodu princa Harryja in Meghan Markle v ZDA so mediji toliko bolj pozorni na početje princa Williama in njegove soproge, vojvodinje Kate Middleton.

Tokrat se je Kate znašla na naslovnicah tabloidov, saj je med obiskom v domu za starejše v Cardiffu (do tega je prišlo že pred časom) ena od stanovalk vprašala princa Williama: "Je to vaša pomočnica?" in pri tem pokazala na Kate.

Princu je bilo nekolikanj nerodno, a Kate je rešila situacijo, saj se je izjemno hitro odzvala s hudomušnim odgovorom: "No, že nekaj časa sem njegova pomočnica."

Na koncu je vse skupaj izpadlo zelo prisrčno. "Kate je bila navdušena nad odkritostjo naše uporabnice, tako da se je odzvala zelo človeško. Vsi smo bili navdušeni nad njeno spontanostjo. Videlo se je, da je princ William še kako ponosen na soprogo in hitrost njenega odziva," je dejala ena od uslužbenk doma.