Urška H. Čepin: “Res je, nimam menstruacije”

Urška Čepin (foto: Miran Jurišič) Miran Jurišič
Vir: Story
23. 7. 2012

Revija Nova je v ponedeljek objavila, da je Urška Čepin v veselem pričakovanju, samo za našo revijo pa je lepa starleta potrdila: "Res je, že dva meseca nimam menstruacije."

Revija Lea je že prejšnji teden objavila, da je možno, da je Urška Čepin noseča. Starleta je namreč na svojem profilu na Facebooku objavila fotografijo sebe, svojega sinčka Vala in mlajšega bratranca, a bolj kot razkritje tega, kakšen je njen bratranec, je 'zbodel' njen trebušček, ki je bil nenavadno okrogel.

No, le nekaj dni po tem pa je Nova objavila, da je Urška Čepin zares v veselem pričakovanju in da naj bi bila noseča že dva meseca. Na njihovo uredništvo se je namreč oglasil zanesljiv vir, ki jim je zaupal: "Urško sem pred nekaj dnevi srečala v ginekološki ambulanti v središču Ljubljane. Že takoj mi je postala sumljiva, saj je bila na pregledu v času, ko je ginekolog sprejemal le nosečnice. Urška je na pregled prišla sama in na obrazu ji je pisalo, da je v veselem pričakovanju." Očividka jim je še zaupala, da je Urška noseča dva meseca, rok poroda pa ima predviden v februarju.

Poklicali smo Urško, ki je ravno uživala na hrvaški obali. "Z 'mojim' sem trenutno v Splitu, prej pa sva bila na Krku in še na nekaterih drugih super lokacijah," se je vesela pohvalila. Mislite 'z mojim' - z očetom vašega otročka? Zasmejala se je: "Ja," in dodala, da ni medijsko prepoznavna oseba, a da se ima z njim lepo, kot se že dolgo ni imela.

"Je Domen iz Grosuplja," nam je še izdala. Seveda je vedela, zakaj jo kličemo, saj je imela tisti dan ves čas klice v povezavi z le eno stvarjo - nosečnostjo. Je torej kaj resnice v tem? "Izjav o nosečnosti ne dajem, ampak za vas bom naredila izjemo. Dobro se počutim in res je, že dva meseca nimam menstruacije. Nosečnosti nisem načrtovala, ampak lahko se zgodi tudi nenačrtovano. (smeh) No, naj dodam, da se mi je že večkrat zgodilo, da nisem imela menstruacije, da so bili le 'lažni alarmi', ampak nikoli se mi še ni zgodilo, da je ne bi imela tako dolgo."

Sicer pa se je Urška po še eni 'tragediji' spet pobrala in vse ji gre še bolje kot nekoč. Ni čudno, da na svojem profilu na Facebooku objavlja same smeške, saj ima poleg nosečnosti in novega fanta še vsaj dva razloga, da se ji smeji. In oba sta povezana z njeno kariero.

Urška je nekoč že blestela na Info TV, ko je le kratek čas vodila vremenske napovedi. Sicer si je ob brhki Urški le redkokdo zapomnil, kakšen bo pogled v nebo naslednji dan, a bila je zabavna in gledalci so si je zaželeli še. No, s 3. avgustom se vrača na isto televizijo, kjer bo vodila zabavno oddajo, v kateri bo gostila glasbene goste in sprejemala glasbene želje. Nekoč je tako oddajo že vodila na TV Paprika in že takrat ji je bila komunikacija z gledalci pisana na kožo.

Pa se boji, da je njeno delo na Info TV pod vprašajem zaradi afere, povezane z Vladimirjem Voduškom, lastnikom omenjenega teve kanala? "Ne, ker ga je nadomestil njegov sin," je bila o vsem poučena Urška. Njen drugi projekt pa je prav tako povezan s televizijo - s TV Sponka, na kateri je nekoč delal prav tako 'prijeti zaradi podkupovanja oziroma sprejemanja podkupnine' - Srečko Prijatelj. Urška je za Sponko že posnela eno oddajo v Portorožu, na svojem profilu FB pa je razkrila, da ima ta teden snemanje v Budimpešti. Te oddaje se ne bodo predvajale le na primorski regionalni televiziji, ampak tudi po balkanskih državah.

Želi si srečno družinico

Čeprav Urška velja za seksbombo, od afere z erotično masažo pa še za vse kaj drugega, je zasebno materinski tip človeka. V večini intervjujev bolj kot sebe hvali svojega prvorojenca Vala, kako je priden in pameten bodoči prvošolček, med drugim je pred nekaj meseci za revijo Lea razkrila, da zna šteti do sto (takrat je imel še pet let) in da je po njeni mami Tatjani zelo umetniško nadarjen, saj slika take umetnije, da so bile razstavljene celo v Cankarjevem domu.

In ob tem v intervjujih skoraj nikoli ne pozabi omeniti, da je njena največja želja na tem svetu imeti dobrega, poštenega fanta, s katerim bi skupaj z Valom in morda še kakšnim dojenčkom postali srečna družinica. No, mogoče pa je zdaj tik pred tem, da se ji želja uresniči ...

Nova Story že v prodaji

Story