Usain Bolt, Diego Maradona in José Mourinho na Tekmi prijateljstva

Usain Bolt, Diego Maradona in José  Mourinho na Tekmi prijateljstva (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
Vir: Lady
12. 4. 2018

85 dni pred prvo tekmo svetovnega nogometnega prvenstva Fifa 2018 je Hublot kot uradni časomerilec prvenstva združil prijatelje te ugledne blagovne znamke na dogodku, imenovanem Tekma prijateljstva.

Obstaja vrsta zgodovinskih športnih dogodkov, ki so zapisani v večnost, znamka prestižnih ur pa je znana po tem, da zna tovrstne dogodke kreirati bolje od kogarkoli drugega. Tudi tokrat so poskrbeli za veličasten dogodek z zvenečimi imeni, kot so Usain Bolt, Diego Maradona, José Mourinho, Roberto Carlos, Gianni Infantino, Marco Materazzi, Patrik Kluivert in drugi.

Usain Bolt, Diego Maradona in José  Mourinho na Tekmi prijateljstva

Tekmo prijateljstva so uvrstili na izjemno prizorišče samega sejemskega prostora, imenovanega Baselworld, na katerem svoje novosti vsako leto predstavijo vsi svetovno znani in vodilni proizvajalci časomerov. Tako kot se za vse nogometne tekme spodobi, sta tudi tokrat moštvi ob začetku izmenjali zastavice, kar je še posebej popestrilo prijateljski duh same tekme. Diego Maradona in José Mourinho sta bila vodji moštev. Za Maradonovo ekipo so igrali: Tino Asprilla, Roberto Carlos, Hernan Crespo, Gianni Infantino, Christian Karembeu, Marco Materazzi, Gaizka Mendieta, Angelo Peruzzi in David Trezeguet. Mourinhovo ekipo pa so zastopali: Usain Bolt, Vitor Baía, Stéphane Chapuisat, Marcel Desailly, Damien Duff, Robbie Keane, Patrick Kluivert, Richard Orlinski in Alexei Smertin.

Usain Bolt, Diego Maradona in José  Mourinho na Tekmi prijateljstva

Predstavili so tudi omejeno serijo modela Big Bang Referee 2018 Fifa World Cup Russia, ki je namenjena sodniškim trojkam prihodnjega nogometnega prvenstva. Gre za časomer za nogometne sodnike, ki je opremljen s tehnologijo pametnih ur, vsebuje pa vrsto tehničnih novosti, ki jih sodniki potrebujejo pri sojenju in so združene v ime tehnologija golove črte. 

Foto: promocijsko gradivo