Uuups, se je princ Harry malce poredil? Pokazal je svoj trebušček, ki je ... No, prepričajte se sami

Uuups, se je princ Harry malce poredil? Pokazal je svoj trebušček, ki je ... No, prepričajte se sami (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2022

Kraljeva družina je vedno pod drobnogledom javnosti, tudi v takih trenutkih, ko si tega ne želijo.

Pred kratkim se je princ Harry udeležil tekme v polu, in sicer v ameriškem Montecitu, kjer živi s soprogo Meghan Markle in njunima dvema otrokoma. A tudi tam ni varen pred paparaci, ki mu sledijo na vsakem koraku.

No, tokrat so ga ujeli, ko si je slekel majico, da bi se namazal s kremo za sončenje. Njegova polt je precej svetla, tako da mora poskrbeti za zaščito kože.A pri tem je na plano pokukal njegov trebušček, ki se je takoj znašel v središču pozornosti.

Prizori s tekme pola so se pojavili v medijih, številni uporabniki družbenih omrežij pa so se takoj odzvali s komentarji. Marsikomu se je zdelo, da je princ pridobil nekaj kilogramčkov, eden od komentatorjev pa je šel celo tako daleč, da je zapisal, da Harry potrebuje nedrček!

Te besede resda niso nič kaj prijazne. Princ Harry slovi po tem, da z vadbo ohranja svojo kondicijo. Če pa se kdaj malce sprosti, mu vsekakor ne gre zameriti - tudi če pridobi kakšen kilogram, ga med športanjem lahko hitro izgubi, kajne?