V Dalmaciji je še poletje, Severina v kopalkah je prizor, ki zgovorno priča o tem!

V Dalmaciji je še poletje, Severina v kopalkah je prizor, ki zgovorno priča o tem! (foto: Promocijski material) Promocijski material
10. 11. 2020

Medtem ko smo pri nas že globoko zakorakali v jesen, ki je sicer čez dan topla, a ob jutrih še kako meglena in hladna, je nedaleč stran od nas še vedno pravo indijansko poletje.

Hrvaška zvezdnica Severina očitno veliko časa preživi v Splitu, kjer pa že nekaj časa ni bilo opaziti njenega soproga Igora Kojića, kar je sprožilo govorice o njunem domnevnem razhodu. No, oba akterja sta se zavila v molk in glasnih šepetanj ne komentirata, temveč se - če gre soditi po slikah, ki jih objavljata na družbenih omrežjih - zabavata vsak po svoje.

Preberite si še: Severina še nikoli tako zelo seksi: V erotičnih čipkastih hlačkah z volančki in modrčku je izjemno seksapilna

Še posebej Severini to gre dobro od rok, saj z vsako svojo objavo nadvse razveseli svoje sledilce in jim podari žarek upanja, da bodo tudi ti koronačasi enkrat minili. Spomni jih namreč na lepe čase in tople dni, vsaj to je naredila minuli konec tedna, ko je spet pokazala svojo popolno postavo v kopalkah.

Ob tem sice ni zapisala, kdaj natanko je slika nastala, a prizor je preprosto dih jemajoč, se vam ne zdi? Severina, ki bo čez dve leti praznovala abrahama, očitno hodi po stopinjah slavne zvezdnice Jennifer Lopez, ki je tudi v zrelih letih videti fantastično. Ob tem hrvaška diva ne skriva dejstva, da za svojo čvrsto postavo še kako gara, saj telovadi vsak dan, pa tudi pri hrani je zelo zmerna. In rezultat je tu! Seveda so jo njeni oboževalci na vso moč pohvalili in se navduševali nad lepim prizorom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaboravljena razglednica iz Splita 📝 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Priporočamo