V družini Davida in Victorie Beckham bo božič zelo slovesen: Krstili bodo hčerko in sina

David, Victoria, Cruz David (14), Romeo James (16) in Brooklyn Joseph (20) ter hčerka Harper (7). (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2019

Njuna sinova Brooklyn Joseph in Romeo James sta že krščena, njun boter je znani pevec Elton John, zdaj pa sta na vrsto prišla še mlajša otroka.

Poleg tega, da bo družina Beckham skupaj slavila božič, se pripravljajo tudi na krst 14-letnega Cruza Davida in 8-letne Harper, poroča tabloid The Sun. Fant in punčka bosta kakopak imela slavne botre - ta čast je pripadla igralki Evi Longorii in režiserju Guyu Ritchieju, poročajo tuji mediji.

Po krstu bodo pripravili zabavo, med gosti pa bodo Liv Tyler, David Furnish ter številni znanci in prijatelji družine Beckham.

David in Victoria zdaj veljata za trden par. Skupaj sta kar 20 let, kar je v svetu znanih in slavnih prava redkost. Preživela sta številne škandale, Davida so namreč povezovali tudi z drugimi damami, a zdaj se zdi, da živita skladno družinsko življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun night at the Lakers as always... Damn I miss these nights @lakers 💛 @romeobeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

David je izjemno ponosen na svojo družino, to pokaže tudi tako, da na Instagramu pogosto deli fotografije življenjskih utrinkov. Videli bomo, če bo delil kakšno sliko z božične zabave, ki bo zagotovo nadvse zanimiva.