V javnost prišli podatki o krvavem boju za skrbništvo med igralko Halle Berry in njenim bivšim Gabrielom

Gabriel Aubry in Halle sta bila nekoč eden lepših hollywoodskih parov. (foto: Pkimage/Shutterstock Editorial/Profimedia) Pkimage/Shutterstock Editorial/Profimedia
Vir: Story
8. 12. 2019

Igralka Halle Berry se je od leta 2011 bori za skrbništvo hčerke Nahle. Njen bivši partner Gabriel Aubry pa ji greni življenje. Dokumenti krvavega boja za skrbništvo, ki se kopičijo že od leta 2011, odkar sta se Hale Barry (53) in maneken Gabriel Aubry (43) razšla, so tajni. Šele zdaj pa so prišli v javnost in tako mečejo povsem drugačno luč na Gabriela.

V spisih, ki so jih predali sodišču, Halle Berry podaja res šokantne obtožbe na račun nekdanjega partnerja in očeta hčerke Nahle, ki je danes stara 11 let. Med drugim ga obtožuje rasizma, prav tako pa trdi, da se noče sprijazniti, da je njegova hčerka mešane rase. V spisih omenja tudi njegovo ljubezensko zvezo z neko osebo, ki spada med ožje sorodnike. Hkrati pa trdi, da je prav to uničilo njuno seksualno življenje. Igralka pravi namreč, da je po šestih mesecih njune zveze seksualno življenje enostavno zamrlo. Po letu dni pa sta se ljubila največ trikrat na leto. Prav tako ga je obsodila, da ima psihične težave in da ni dobro, da bi hčerka odraščala ob njem. Dolgo je trpel zaradi depresije in anksioznosti, zaradi česar je tudi večkrat iskal zdravniško pomoč.

Halle in Olivier Martinez sta bila poročena med letoma 2013 in 2016.

»Gabriel se nikakor ni želel soočiti z vsemi temi težavami. Raje je kritiziral moje telo, in to na zelo ponižujoče načine. Na koncu pa sem ga le pregovorila, da sva skupaj poiskala strokovno pomoč,« je odkrita Halle. Njuna zveza se je začela leta 2005, tri leta pozneje pa sta dobila hčerko Nahlo. No, že dve leti pozneje se je začela grda bitka za deklico. Stvari so se še dodatno zapletle, ko se je Halle odločila s hčerko preseliti v Francijo, da bi zaživeli skupaj s svojim tedanjim izbrancem, igralcem Olivierjem Martinezom (53). Leta 2012 je sodišče zavrnilo njeno prošnjo za selitev. Dva tedna pozneje je prišlo med Gabrielom in Olivierjem tudi do fizičnega obračuna v domu igralke v Kaliforniji. Oba sta morala poiskati zdravniško pomoč.

Na srečo se je bitka za skrbništvo končala leta 2014. Sodišče je odločilo, da mora Halle nekdanjemu partnerju mesečno plačevati 16 tisoč dolarjev alimentacije, pokriti pa je morala tudi njegov del sodnih stroškov, okoli 400 tisoč dolarjev.

Halle Berry s hčerko Nahlo v Los Angelesu.

Nova Story že v prodaji

Story